marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

članki

LG bo na trg poslal mobilnik z enakim zaslonom, kot ga ima iPhone

Deli z ostalimi

30.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

LG namerava letos poslati na trg mobilnik, kateri ima enak na dotik občutljiv zaslon kot iPhone. Izgled telefona bo temeljil na njihovem Prada mobilniku, a bo imel 5 MP kamero ter bo podpiral 3G.

Sodeč po govoricah, naj bi LG KU990 imel 3 palčni, na dotik občutljiv zaslon in bo omogočal 3G z HSDPA prenos podatkov. Najbolj opazna funkcija pa bo 5 MP fotoaparat. Naprava naj bi imela vgrajeno storitev za hitro nalaganje video posnetkov na YouTube. Prejšnji teden je LG povedal, da so sklenili dogovor s stranjo YouTube o razvoju mobilnih telefonov, kateri bodo podpirali funkcionalnost YouTubea.

LG KU990 bo najverjetneje imel integriran MP3 predvajalnik, podporo MicroSD karticam in vgrajen FM radio sprejemnik. Nekateri viri namigujejo, da bodo video posnetki izredno kvalitetni, saj naj bi telefon omogočal snemanje le-teh s 120 sličicami v sekundi. Video posnetek telefona v akciji, ki naj bi bil LG KU990 lahko najdete na spletni strani Clipset.net.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki