marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

LG Mobile in Dolby za boljši zvok mobilnih telefonov

Deli z ostalimi

12.09.2008
Objavil: Dare Gliha

LG Electronics, katerega del je tudi oddelek LG Mobile, je objavil sodelovanje s podjetjem Dolby Laboratories, Inc. LG bo tako postal prvi proizvajalec mobilnih telefonov, ki bo v svoje rešitve vključil visoko kakovostni zvok, temelječ na platformi Dolby Mobile. Prvi mobilni telefon s to tehnologijo bo v teh dneh predstavljeni LG-KC910, naslednnik modela Viewty.

LG je namreč z Dolby Mobile julija podpisal pogodbo, ki mu proti plačilu licenčnine dovoljuje uporabo tehnologije Dolby Mobile v mobilnih aparatih. Dolby Mobile je nova zvočna platforma – gre za tehnologijo, ki skrbi za napredno procesiranje avdio signalov, končni rezultat pa je bogat in razločen zvok ter posledično bistveno izboljšana zvočna podoba. Dolby Mobile je še ena v vrsti Doblyevih zmogljivih tehnoloških platform za procesiranje zvočnih posnetkov, ki je bila optimizirana za uporabo v mobilnih napravah.

Mobilni telefon LG-KC910 je prvi globalni mobilnik z vgrajeno tehnologijo Dolby Mobile, ki prinaša v mobilni telefonski svet napredno procesiranje zvoka.

LG namerava s tehnologijo Dolby Mobile opremiti širok nabor svojih mobilnih aparatov ter tako še razširiti bogat nabor multimedijskih možnosti. Novih rešitev bodo najprej deležni mobilni aparati višjih razredov, ki bodo na trg prišli to jesen.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki