marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

LG Arena dosegla milijon prodanih primerkov

Deli z ostalimi

18.09.2009
Objavil: Dare Gliha

LG-jev multimedijski mobilnik LG Arena je vsega pet mesecev po predstavitvi že presegel milijon prodanih izdelkov. Dobra prodaja LG-jevega zastavonoše in drugih modelov je tudi pomenila, da je korejski proizvajalec obdržal tretje mesto med proizvajalci mobilnih telefonov.

LG Arena je uresničila napovedi tržnih strokovnjakov, da bo prestižni mobilnik zelo dobro sprejet med uporabniki. Po najavi mobilnika na kogresu mobilne telefonije Mobile World Congress 2009 v Barceloni, je le-ta svojo komercialno pot začel aprila, le pet mesecev kasneje pa zabeležil milijonti prodani primerek. Zelo dobro prodajo beleži predvsem v Evropi, kjer so ga številni operaterji izbrali za najprestižnejši telefon v svoji ponudbi. Mobilnik, ki je naprodaj v 53 državah po svetu, je najbolj priljubljen v Franciji, na Portugalskem ter v Romuniji.

»Živimo v dobi mobilnih telefonov, ki so že zdavnaj presegli svoje osnovno poslanstvo, torej komuniciranje. Danes so mobilniki postali poslovna orodja hkrati pa tudi igričarski pripomočki, z njimi pa smo lahko stalno povezani s svetom. LG Arena je bila razvita prav s tem namenom, da uporabnikom ponudi najboljšo uporabniško izkušnjo,« je povedal predsednik in izvršni direktor družbe LG Mobile, dr. Skott Ahn. Nadaljeval je: »Upoštevajoč odlično prodajo modela Arena, lahko sklepamo, da uporabniki cenijo naša prizadevanja za stalno inoviranje ter naš posluh za njihove želje.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki