marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Leica in Huawei soustvarila modul kamere za P9


25.04.2016
Objavil: Dare Gliha

V februarju sta Huawei in Leica sklenila dolgoročno strateško partnerstvo. Ker je kamera najpogosteje uporabljena aplikacija na pametnih telefonih, si je Huawei zadal, da bo povzdignil standarde fotografiranja s pametnimi telefoni na nivo Leica standarda.

Leica v sodelovanje prinaša desetletja izkušenj in strokovnega znanja na področju optičnega inženiringa in dizajna. Cilj sodelovanja je razviti najboljšo možno kvaliteto slike, posnete s pametnim telefonom.

Podjetji sta tesno sodelovali, da bi soustvarili Huaweijev nedavno lansirani premium pametni telefon P9, osnovan na inovaciji in odlični izdelavi.

Modul kamere na P9 seriji in kvaliteta slik sta odraz intenzivnega tehnološkega sodelovanja Huaweija s podjetjem Leica. Leica je bila tesno vključena v razvoj modula kamere na telefonih P9 in P9 Plus. Skupni cilj je bil doseči najboljšo možno kvaliteto slik in optične zmogljivosti za potrošnike na področju mobilne fotografije. Rezultat povzdigne fotografiranje s pametnimi telefoni na popolnoma nov nivo.

Sodelovanje je globoko vgrajeno v izdelek in prispevek podjetja Leica vključuje:
• Sodelovanje pri razvoju, oceni in optimizaciji optičnega dizajna (kalkulacije leče), v skladu s standardi Leica.
• Sodelovanje pri razvoju mehanske konstrukcije modula kamere, z namenom redukcije odvečne svetlobe (funkciji 'ghost' in' flare').
• Definicija kvalitete slik v smislu barvne ustreznosti, ravnovesja beline, redukcije odvečne svetlobe, precizne osvetljenosti, dinamike razpona, ostrine in lastnosti šuma.
• Procesiranja slikovnih podatkov s pomočjo dolgotrajnega strokovnega znanja Leica o optičnem procesiranju in obdelavi signalov.
• Definicija najbolj strogih skupnih standardov kakovosti in zahtev za serijsko proizvodnjo, s strani Huaweija, z namenom doseganja dosledne visoke kakovosti.

Globalno priznano znanje in strokovne izkušnje podjetja Leica so v veliki meri osnovane na zmožnosti zagotovitve najožje tolerance na trgu. Upravičena trditev odličnosti je seveda integralna komponenta tehnološkega partnerstva in je vgrajena v Huaweijev process izdelave modula kamere na P9, z namenom zagotavljanja brezkompromisne kvalitete.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki