marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Koncept preprostega OLED mobilnika

Deli z ostalimi

13.07.2007
Objavil: Dare Gliha

Ni malo ljudi, ki jih mrzlica okoli Applovega iPhona moti. Med njimi je tudi oblikovalec Jacob Palmborg, ki si le želi mobilnika s preprosto obliko in uporabo. Zato je predstavil koncept mobilnika, ki zajame to preprostost, ob enem pa izgleda odlično.

Malenkost upognjena kombinacija metala in plastike, na kateri se bohoti OLED zaslon, občutljiv na dotik, s katerim upravljamo menije in numerično tipkovnico je pravzaprav izredno zanimiva. Na zadnji strani mobilnika najdemo čitalec prstnih odtisov, ki hkrati služi za vklop in izklop mobilnika ter zaklep tipkovnice.

Oblika mobilnika je zasnovana tako, da ga ob neuporabi ne poškodujemo, saj zaslon nikakor ne more priti v stik z mizo. Tako je zaslon preprosto zaščiten pred praskami, umazanijo in madeži.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki