marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Licence za 4G telefonijo kmalu na voljo

Deli z ostalimi

09.02.2009
Objavil: Sašo Mlakar

Se še spomnite, ko se je med mobilnimi navdušenci na veliko govorilo o novem, čudovitem »3G« konceptu, ki bo mobilno telefonijo dvignil na povsem nov nivo? Sedaj lahko počasi že začnemo sanjariti o 4G, saj so že najavljeni prvi plani za »4G«.

Pričakovano, novica prihaja iz Japonske, kjer je Ministrstvo za notranje zadeve in telekomunikacije razkrilo, da bodo kmalu začeli sprejemati zahteve za potrebne radijsko-komunikacijske spektre.

Ponudili bodo 3 licence za spektre 4. generacije. Srečni operaterji, ki bodo izbrani junija, bodo prve 4G mobilne aparate, z možnostjo visokih hitrosti prenosa podatkov, najverjetneje ponudili pozno v letu 2010.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki