marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Govorice: kmalu Nokia 8800e?

Deli z ostalimi

25.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Zgodba iz ozadja: nekdo je naletel na Nokiin telefon, ki je ravno dobil FCC odobritev in naj bi se imenoval 8900. Potem se mu je oglasil nekdo, ki naj bi telefon imel in mu pove, da naj bi se telefon dejansko imenoval 8800e, tako da lahko govorimo, da bodo kmalu napovedani dve Nokii podobnega izgleda ali pa gre samo za 8800e.

FCC ima dogovor o zaupnosti, ki pa se je končal 16. oktobra. Je zgolj naključje, da se je dogovor iztekel ravno par dni pred objavo Nokiinih finančnih podatkov za tretje četrtletje.

Glede na podrobnosti razvidne s slik bo telefon imel 1 GB vgrajenega pomnilnika. Poleg tega bo imel drsni pokrov tipkovnice, ki se odpre navzdol in ima verjetno vgrajen mikrofon, da ga približa ustom – v stilu telefonov iz prve Matrice. Zaznamujejo ga čiste linije, sijoča črna barva in klasična tablična oblika z drsnim pokrovom tipkovnice. Ko je le ta zaprta in je ekran ugasnjen, izgleda kot ovalna, sijoče črna naprava. Ker še ni bila uradno najavljena, cena in datum izida še nista znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki