marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Govorice: kmalu Nokia 8800e?

Deli z ostalimi

25.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Zgodba iz ozadja: nekdo je naletel na Nokiin telefon, ki je ravno dobil FCC odobritev in naj bi se imenoval 8900. Potem se mu je oglasil nekdo, ki naj bi telefon imel in mu pove, da naj bi se telefon dejansko imenoval 8800e, tako da lahko govorimo, da bodo kmalu napovedani dve Nokii podobnega izgleda ali pa gre samo za 8800e.

FCC ima dogovor o zaupnosti, ki pa se je končal 16. oktobra. Je zgolj naključje, da se je dogovor iztekel ravno par dni pred objavo Nokiinih finančnih podatkov za tretje četrtletje.

Glede na podrobnosti razvidne s slik bo telefon imel 1 GB vgrajenega pomnilnika. Poleg tega bo imel drsni pokrov tipkovnice, ki se odpre navzdol in ima verjetno vgrajen mikrofon, da ga približa ustom – v stilu telefonov iz prve Matrice. Zaznamujejo ga čiste linije, sijoča črna barva in klasična tablična oblika z drsnim pokrovom tipkovnice. Ko je le ta zaprta in je ekran ugasnjen, izgleda kot ovalna, sijoče črna naprava. Ker še ni bila uradno najavljena, cena in datum izida še nista znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki