marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Jubilejna, 20. Microsoftova NT konferenca, se seli nazaj v Portorož


09.12.2014
Objavil: Dare Gliha

Dvajseta Microsoftova NT konferenca bo prinesla številne novosti iz IT sveta, vrača pa se nazaj v svoje okvire: na Obalo in s 3-dnevnim programom. Uveljavljeni domači in tuji predavatelji bodo ponovno navduševali v Portorožu, v Grand Hotelu Bernardin, konferenca pa se bo odvila med 18. in 20. majem 2015.

Konferenca bo v znamenju okroglih številk. V Portorožu bomo obeležili jubilejno, že 20. NT konferenco, in pozdravili 20 let sodelovanja, 20 let tehnologije, 20 let znanja, 20 let inovacij, 20 let partnerstva, 20. let povezovanja in 20 let IT novosti.

Robert Trnovec, generalni direktor slovenskega Microsofta:
»Ob pomembnem jubileju selimo NT konferenco nazaj v Portorož, kjer bomo znova dokazali, da tudi po 20-ih letih dogodek ostaja v središču IT sveta. Spreminja se pomen pojma produktivnosti, zato bosta mobilnost in oblak kot skupno gonilo večje produktivnosti v središču dogajanja. Posebno pozornost bomo namenili prihajajočemu operacijskemu sistemu Windows 10 in odprtim tehnologijam. Z dodatno poslovno vsebino in pestrim obkonferenčnim dogajanjem bomo poskrbeli, da enega najuspešnejših IT dogodkov v regiji tudi letos ne boste hoteli zamuditi.«

Programski vodja Microsoftove 20. NT konference, Martin Pregl, napoveduje zanimive tematske sklope in poudarja, da je NT konferenca osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft: »Dogodek bo udeležencem predstavil tehnološke novosti. Strokovnjaki bodo izpostavili glavne značilnosti novih storitev in predstavili možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev vsake organizacije.«

Microsoftova NT konferenca združuje IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Letos bomo poskrbeli, da bodo vsebine pritegnile tudi odločevalce v finančnem sektorju, prodaji, razvoju kadrov in marketingu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki