marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Jubilejna, 20. Microsoftova NT konferenca, se seli nazaj v Portorož

Deli z ostalimi

09.12.2014
Objavil: Dare Gliha

Dvajseta Microsoftova NT konferenca bo prinesla številne novosti iz IT sveta, vrača pa se nazaj v svoje okvire: na Obalo in s 3-dnevnim programom. Uveljavljeni domači in tuji predavatelji bodo ponovno navduševali v Portorožu, v Grand Hotelu Bernardin, konferenca pa se bo odvila med 18. in 20. majem 2015.

Konferenca bo v znamenju okroglih številk. V Portorožu bomo obeležili jubilejno, že 20. NT konferenco, in pozdravili 20 let sodelovanja, 20 let tehnologije, 20 let znanja, 20 let inovacij, 20 let partnerstva, 20. let povezovanja in 20 let IT novosti.

Robert Trnovec, generalni direktor slovenskega Microsofta:
»Ob pomembnem jubileju selimo NT konferenco nazaj v Portorož, kjer bomo znova dokazali, da tudi po 20-ih letih dogodek ostaja v središču IT sveta. Spreminja se pomen pojma produktivnosti, zato bosta mobilnost in oblak kot skupno gonilo večje produktivnosti v središču dogajanja. Posebno pozornost bomo namenili prihajajočemu operacijskemu sistemu Windows 10 in odprtim tehnologijam. Z dodatno poslovno vsebino in pestrim obkonferenčnim dogajanjem bomo poskrbeli, da enega najuspešnejših IT dogodkov v regiji tudi letos ne boste hoteli zamuditi.«

Programski vodja Microsoftove 20. NT konference, Martin Pregl, napoveduje zanimive tematske sklope in poudarja, da je NT konferenca osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft: »Dogodek bo udeležencem predstavil tehnološke novosti. Strokovnjaki bodo izpostavili glavne značilnosti novih storitev in predstavili možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev vsake organizacije.«

Microsoftova NT konferenca združuje IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Letos bomo poskrbeli, da bodo vsebine pritegnile tudi odločevalce v finančnem sektorju, prodaji, razvoju kadrov in marketingu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki