marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Jubilejna, 20. Microsoftova NT konferenca, se seli nazaj v Portorož

Deli z ostalimi

09.12.2014
Objavil: Dare Gliha

Dvajseta Microsoftova NT konferenca bo prinesla številne novosti iz IT sveta, vrača pa se nazaj v svoje okvire: na Obalo in s 3-dnevnim programom. Uveljavljeni domači in tuji predavatelji bodo ponovno navduševali v Portorožu, v Grand Hotelu Bernardin, konferenca pa se bo odvila med 18. in 20. majem 2015.

Konferenca bo v znamenju okroglih številk. V Portorožu bomo obeležili jubilejno, že 20. NT konferenco, in pozdravili 20 let sodelovanja, 20 let tehnologije, 20 let znanja, 20 let inovacij, 20 let partnerstva, 20. let povezovanja in 20 let IT novosti.

Robert Trnovec, generalni direktor slovenskega Microsofta:
»Ob pomembnem jubileju selimo NT konferenco nazaj v Portorož, kjer bomo znova dokazali, da tudi po 20-ih letih dogodek ostaja v središču IT sveta. Spreminja se pomen pojma produktivnosti, zato bosta mobilnost in oblak kot skupno gonilo večje produktivnosti v središču dogajanja. Posebno pozornost bomo namenili prihajajočemu operacijskemu sistemu Windows 10 in odprtim tehnologijam. Z dodatno poslovno vsebino in pestrim obkonferenčnim dogajanjem bomo poskrbeli, da enega najuspešnejših IT dogodkov v regiji tudi letos ne boste hoteli zamuditi.«

Programski vodja Microsoftove 20. NT konference, Martin Pregl, napoveduje zanimive tematske sklope in poudarja, da je NT konferenca osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft: »Dogodek bo udeležencem predstavil tehnološke novosti. Strokovnjaki bodo izpostavili glavne značilnosti novih storitev in predstavili možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev vsake organizacije.«

Microsoftova NT konferenca združuje IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Letos bomo poskrbeli, da bodo vsebine pritegnile tudi odločevalce v finančnem sektorju, prodaji, razvoju kadrov in marketingu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki