marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Je Huawei pri spominu mobilnika P10 ubral bližnjico?


24.04.2017
Objavil: Dare Gliha

Huawei P10 in P10 plus sta že na voljo za nakup, iz Kitajske pa prihajajo novice, da so ubrali kar nekaj bližnjic pri njegovi izdelavi. Izkazalo se je, da so vsaj za njihovo tržišče v mobilnik vgradili pomnilnik različne kvalitete.

Kar nekaj kitajskih uporabnikov P10 je opazilo, da je hitrost pomnilnika v njihovem mobilniku precej nizka. Z uporabo aplikacije za merjenje hitrosti pomnilnika Androbench 5.0 so prišli do ugotovitve, da imajo nekatere različice P10 hitrejši pomnilnik kot druge, hitrost branja pa se giblje od 700 Mbps pri najhitrejših, pa vse do manj kot 300 Mbps pri najpočasnejših. Rezultate testov so uporabniki objavili na Huaweijevem forumu na Kitajskem.

Zaenkrat uradnega odziva s strani Huaweija še ni, so pa te ugotovitve precej zaskrbljujoče, saj gre za mobilnik iz višjega cenovnega razreda.

Dodatek:

Po objavi novice smo pridobili tudi uradni odgovor s strani Huaweija:

"Zavedamo se zadnjih spletnih diskusij na Kitajskem o pomnilniku v našem telefonu P10/P10 Plus. V obeh mobilnikih uporabljamo pomnilnik različnih dobaviteljev, vsi pa so bili podvrženi strogim testom da bi dosegli najboljšo uporabniško izkušnjo, h kateri stremimo. Huawei uporablja najvišje standarde in najboljše komponente za svoje produkte, izbiramo pa tehnologije, ki so preizkušene in dobavljive. Huawei je in je vedno bil zavezan k zagotavljanju izredne uporabniške izkušnje, kar se kaže v odličnih odzivih na naš mobilnik P10, zahvaljujoč njegovemu dizajnu in odlični fotografiji."

Originalni odgovor v angleškem jeziku:

"We are aware that there has been some recent online discussion in China regarding the flash memory in HUAWEI P10/P10 Plus.
In the HUAWEI P10/P10 Plus, we use multiple suppliers for flash memory, which have been subject to strict and rigorous testing as part of our finished products, so as to ensure the excellence and consistency of user experience that we strive for. Huawei employs the highest standards when selecting technologies and components for use in its products, based on the maturity of those technologies and stability of supply.
Huawei is and always has been, above all, committed to providing an extraordinary user experience. This has been reflected in the overwhelmingly positive worldwide response to the HUAWEI P10 since its launch, thanks to its beautiful design and the stunning artistic portrait photography experience it delivers."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki