marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Japonski »Fitnes mobilnik«

Deli z ostalimi

15.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Ste zaskrbljeni, ker se ne gibate dovolj ali pa ste pojedli preveč česna? Japonsko podjetje je predstavilo mobilnik, ki vam bo v pomoč pri takšnih zadregah. Največji japonski mobilni operater, NTT DoCoMo, je pred kratkim predstavil »Fitnes mobilnik«, ki je uporabnikom v pomoč pri ohranjanju čilosti in pri izogibanju slabega zadaha.

Prenosni telefon je opremljen z najrazličnejšimi merilniki, ki lahko merijo vaš utrip ali pa število korakov, ki ste jih opravili ta dan. Po tem, ko vnesete statistične podatke, kot so spol, starost in teža, vam mobilnik deli najrazličnejše zdravstvene nasvete.

V veliko pomoč pa vam je lahko tudi funkcija, pri kateri izdihnete v mobilnik, ta pa vam na podlagi merjenj sporoči ali je že čas, da posežete po dražejih za osvežitev daha.

Tiskovni predstavnik podjetja NTT DoCoMo, Kentaro Endo je povedal: »Ciljna skupina našega mobilnika so poslovneži srednjih let, ki se borijo s prekomerno težo in pa mlade ženske na dieti.«

Izsledki nedavne raziskave japonskega ministrstva so pokazali, da so 40-letni Japonci v povprečju debelejši, kot so bili pred 12 leti, predvsem zaradi pomanjkanja gibanja, medtem ko pa so ženske iste starostne skupine, vitkejše, saj so bolj usmerjenje v zdravo življenje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki