marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Sony Ericsson predstavlja najnovejši telefon Jamesa Bonda

Deli z ostalimi

05.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja omejeno serijo telefona C902 Cyber-shot v titanovo srebrni barvi, ki ga James Bond uporablja v težko pričakovanem filmu Quantum of Solace (Za kvant tolažbe), ki bo na filmska platna prišel novembra 2008. Z novim mobilnim telefonom boste pripravljeni na vsak izziv, saj vas bo vpeljal v svet tajnega agenta z interaktivnimi vsebinami o 007 in vohunsko igrico.

Telefon kot ga uporablja James Bond, ki ga v novem filmu upodablja Daniel Craig, bo na voljo v omejenih količinah in bo imel priloženo pomnilniško kartico, ki bo vsebovala številne vsebine povezane z 007.

Uporabniki bodo lahko ob igranju prve stopnje ekskluzivne prednameščene vohunske igrice izvedeli, kaj vse morajo znati, da postanejo tajni agent kot James Bond. Dodatno bo na telefonu in na pomnilniški kartici tudi barvni filmski napovednik, intervjuji o snemanju filma z igralci in ekskluzivne vsebine, kot so ozadja in ohranjevalniki zaslona.

James Bond C902 Cyber-shot TM uporablja v celotnem filmu za shranjevanje dokazov in kot pomoč pri izvajanju svojih nalog. Fotoaparat ločljivosti 5 milijonov pik z edinstvenim drsnim pokrivalom za lečo, osvetljene ikone na dotik za hiter in enostaven dostop do opcij fotoaparata, prepoznavanje obrazov, svetilka za fotoaparat in samodejna izostritev Jamesu Bondu omogočajo pošiljanje fotografij visoke ločljivosti do centrale MI6, s pomočjo katere lahko hitro prepozna svoje sovražnike. Telefon je opremljen tudi s funkcijo BestPic™, ki lastnikom omogoča sočasen zajem devetih fotografij objekta v gibanju in izbiro najboljše, s slikovnim bloganjem za prenos fotografij na bloge in s PictBridge za tiskanje neposredno na tiskalnik, brez potrebe po uporabi namiznega ali prenosnega računalnika.

Avgusta 2006 sta Sony Ericsson in James Bond skupaj predstavila omejeno serijo srebrnega telefona s fotoaparatom K800i Cyber-shot TM James Bond Casino Royale, novembra 2002 pa je več igralcev uporabljalo telefone Sony Ericsson P900 in T68i v Umri kdaj drugič, 20. filmu o Jamesu Bondu.

Lennard Hoornik, podpredsednik podjetja in vodja globalnega trženja pri Sony Ericsson, pravi: »Veseli smo, da lahko napovemo nadaljevanje našega sodelovanja pri filmih o Jamesu Bondu in predstavimo novi telefon tega tajnega agenta za letošnje leto – omejeno serijo našega telefona C902 Cyber-shot TM. Z bogatim razponom vsebin na telefonu in na pomnilniški kartici, ki je del prodajnega paketa, bodo ljubitelji 007 na svojem telefonu C902 v titanovo srebrni barvi dobili še več Jamesa Bonda.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki