marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Volja mobil novi ponudnik storitev mobilne telefonije v Sloveniji


17.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje [b]Volja mobil d.d.[/b] je pod blagovno znamko [b]izi[/b]mobil predstavilo svojo ponudbo predplačniške mobilne telefonije. [b]Volja mobil[/b] je [b]operater navideznega mobilnega omrežja[/b] (ang.: MVNO – Mobile Virtual Network Operator).

V vlogi edinega ponudnika izključno predplačniških storitev mobilne telefonije na slovenskem trgu najširšemu krogu uporabnikov zagotavlja enostavno dostopne, kakovostne in prilagojene mobilne storitve. S transparentno, nediskriminatorno in cenovno ugodno ponudbo namerava od samega začetka biti resen tekmec uveljavljenim ponudnikom na trgu.

»Slovenski trg mobilne telefonije je z današnjim dnem bogatejši za prvega in najugodnejšega ponudnika izključno predplačniških mobilnih storitev,« je ob predstavitvi blagovne znamke izimobil dejala Metka Marinšek, direktorica Volja mobila. »Uporabnikom ponujamo privlačne, enostavne in kakovostne storitve po najugodnejši ceni, obenem pa se bomo aktivno vključevali v proces prilagajanja evropski zakonodaji in bili resen sogovornik pri ustvarjanju konkurenčnega trga.«

Volja mobil bo svoje storitve opravljal v omrežju največjega slovenskega operaterja. »Zanj smo se odločili zaradi več kot 99-odstotne pokritosti s signalom in obsežnega nabora kakovostnih storitev,« je dodala Marinškova.

Sinergijo med podjetji Volja mobil in VOLJATEL pa je predstavil Janko Jenko, član nadzornega sveta Volja mobila. »Volja mobil se bo v celoti posvečal mobilnim telekomunikacijskim storitvam. Svojo sinergijo bo gradil s ponudnikom internetnih storitev, klasične fiksne telefonije in storitev IP telefonije, podjetjem VOLJATEL, ki je na slovenskem telekomunikacijskem trgu dejavno že od leta 2000 in je pionir alternativnega pristopa h komunikacijskim rešitvam,« je pojasnil Jenko.

Storitev izimobil uporabnikom prinaša enostaven predplačniški tarifni model, pri katerem je cena klicev v lastno, druga mobilna in fiksno omrežje v Sloveniji enotna ter znaša 29 tolarjev na minuto z vključenim DDV. Enotna je tudi cena pošiljanja sporočil SMS in MMS, ki znaša 19 tolarjev. Izimobil omogoča prenos podatkov, prek tehnologije iziGPRS za 1,3 SIT/kB (do 1 MB prenesenih podatkov) ter 0,13 SIT/kB (nad 1 MB) in prek tehnologije iziCSD za 26,40 SIT/min (med 7. in 19. uro) ter 13,20 SIT/min (nižja tarifa, vikendi in prazniki). Z izimobilom je prav tako mogoče telefonirati v mednarodnem prometu in gostovati v omrežjih tujih operaterjev.

»Z izimobilom je najbolj enostavno poslovati prek spletne strani www.izimobil.si, kjer lahko iziuporabniki polnijo svoj iziračun in preverjajo stanje na njem. Novi uporabniki lahko prek spletne strani naročijo do pet telefonskih številk hkrati, jih plačajo s katero od najpogostejših plačilnih kartic, kartice iziSIM pa nato prejmejo po pošti,« je povedal Stane Mikolič, vodja razvoja pri Volja mobilu. Kartice iziSIM je za 2.900 tolarjev mogoče kupiti tudi na izitočkah – bencinskih servisih Petrol in OMV, poštah, trafikah 3DVA, trgovinah Tuš ter Spar in Interspar. Iziračun je prednaložen z vrednostjo 1.000 tolarjev. Iziuporabniki, ki bodo vrnili izpolnjene dopisnice in se tako registrirali, bodo na svoj račun prejeli še 1.000 tolarjev dobroimetja, sicer pa ostanejo anonimni. Uporabniki lahko svoj iziračun polnijo tudi z izibonom (vrednostna kartica s 13-mestno številko), ki jim bo na voljo v vrednosti 1.000 in 3.000 tolarjev.

O podjetju Volja mobil d.d.

Podjetje Volja mobil je delniška družba, katere osnovna dejavnost je zagotavljanje storitev na področju telekomunikacij. Prek blagovne znamke izimobil ponuja predplačniške mobilne telefonske storitve. Volja mobil je operater navideznega mobilnega omrežja, ki v vlogi edinega ponudnika izključno predplačniških storitev mobilne telefonije zagotavlja enostavno dostopne, kakovostne in prilagojene storitve najširšemu krogu uporabnikov. Zavzema se za trg enakovrednih možnosti, ki omogoča razvoj konkurenčne ponudbe, pri čemer je njihovo glavno vodilo zadovoljstvo uporabnikov.

Izimobil je blagovna znamka podjetja Volja mobil d.d., ponudnika storitev najugodnejše mobilne telefonije na slovenskem trgu. Izimobil svojim uporabnikom ponuja enostavne in razumljive storitve, s katerimi jim zagotavlja svobodno in neobremenjeno komuniciranje. Naše poslanstvo je zagotavljanje zanesljivih, konkurenčnih in kakovostnih storitev po najugodnejši ceni. Smo edini ponudnik izključno predplačniške telefonije v Sloveniji, zato je naša temeljna prednost preprosta dostopnost storitev mobilne telefonije.

Izimobil odlikuje:

• Kakovost storitev

Izimobil zagotavlja enako kakovost storitev in pokritost s signalom GSM, kot ju ponuja največji operater mobilne telefonije v Sloveniji. Izimobil omogoča storitve govorne telefonije, sporočanja in prenosa podatkov ter ima lastno službo za pomoč uporabnikom, ki deluje 24 ur na dan, 365 dni na leto na številki 051 800 800. Skrb za zadovoljstvo uporabnikov je naša prioriteta.

• Najnižja cena predplačniških storitev

Izimobil ponuja najkonkurenčnejše cene predplačniških mobilnih telefonskih storitev. Pri nas je cena klicev v vsa telefonska omrežja v Sloveniji enaka ves dan, vse dni v letu. V naši ponudbi ni nepreglednih tarifnih paketov. S predplačniškim sistemom izimobil plačate izključno toliko, kot porabite – brez priključne takse in brez mesečne naročnine.

• Nediskriminatornost uporabnikov in operaterjev

Izimobil je svojim uporabnikom zavezan s transparentno ponudbo kakovostnih storitev mobilne telefonije po najugodnejših cenah. Ne ponujamo preferenčnih tarif in drobnega tiska, zato so pri nas vsi uporabniki enakovredni. Do konkurenčnih ponudnikov nismo diskriminatorni, saj svojim uporabnikom nudimo univerzalno ceno klica na minuto, ne glede na to, v katero omrežje in koliko časa kličejo.

• Anonimnost brez registracije in pogodb

Izimobil je paket predplačniških storitev mobilne telefonije, za katerega ni potrebno podpisati pogodbe ali se zavezati za določeno obdobje. Z nakupom kartice iziSIM postanete uporabnik anonimne telefonske številke, katere identiteto poznate samo vi. Če želite, se lahko s povratnico tudi registrirate in ste za to posebej nagrajeni z dodatnim dobroimetjem na iziračunu.

• Enostavnost uporabe

Izimobilova mobilna telefonija je »izi«. Z nakupom kartice iziSIM na pooblaščenih prodajnih mestih ali prek spletne strani www.izimobil.si postanete iziuporabnik. Kartica iziSIM je že aktivirana in jo lahko takoj začnete uporabljati z vašim obstoječim mobilnim telefonom. Račun polnite z izibonom ali prek spletne strani z vsemi sodobnimi plačilnimi sredstvi (MasterCard/Eurocard, Visa, Karanta, Diners, Klik NLB).

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki