marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

izimobil uspešno zakorakal v trejte leto


15.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

[b]izi[/b]mobil je na novinarski konferenci ob drugi obletnici delovanja predstavil poslovne rezultate in strategijo. Odločitev, da bodo ponudili kvalitetno, enostavno, cenovno ugodno predplačniško storitev, ki jo bodo prilagajali potrebam uporabnikov, se je izkazala za pravilno, ...

... saj se jim je priključilo že 47.000 aktivnih uporabnikov, kar predstavlja več kot 6% vseh slovenskih uporabnikov predplačniških mobilnih storitev.

Po izgubi v prvem letu letos že beležijo pozitiven izid poslovanja. V drugem letu poslovanja so uspeli prebiti prag rentabilnosti, zadržati hitro rast prihodkov in krotiti stroške poslovanja.

»Ob pričetku delovanja smo se obvezali, da bomo vodili premišljeno cenovno politiko in da bomo vedno znova dodajali nove ugodnosti za naše uporabnike. To obljubo smo izpolnili in v dveh letih ponudbo obogatili s številnimi ugodnostmi in novostmi«, je povedala Meta Marinšek, direktorica izimobila.
Največja novost, ki so jo vpeljali v septembru je izimobilni portal, do katerega lahko dostopajo vsi uporabniki mobilne telefonije.
V povezavi s poslovnimi partnerji (SPAR Slovenija, ŠKL...) bodo v bodoče ponudili svojim uporabnikom še vrsto ugodnosti.
Delujejo tudi družbeno odgovorno in v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije del svojih prihodkov namenjajo reševanju socialnih problemov ogroženih družin.

»Naši cilji so še vedno enaki: izpolnjevati zavezo in ostati najugodnejši ponudnik predplačniške mobilne telefonije v Sloveniji ter v povezavi s poslovnimi partnerji, predvsem našim uporabnikom zagotoviti številne ugodnosti«, je zaključila Marinškova.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki