marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

IZI mobil uvaja popolno revolucijo v mobilni telefoniji

Deli z ostalimi
Izimobil

21.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operater IZI mobil je v sodelovanju z NLB svojim uporabnikom ponudil enostavno in varno polnjenje predplačniških računov zgolj s poslanim SMS sporočilom na kratko številko 3388. Polnitev je izvedena takoj, plačilo zanjo pa se na podlagi plačnikovega soglasja neposredno poravna z njegovega osebnega bančnega računa, odprtega pri katerikoli slovenski banki. Storitev izredno poenostavlja polnjenje predplačniških mobilnih računov ne glede na to, pri katerem mobilnem operaterju je plačnik, imetnik bančnega računa.

Direktna obremenitev bančnih računov poteka v okviru sistema enotnih plačil v evrih SEPA, v katerega so vključene praktično vse domače banke. Storitev, ki je za plačnika povsem varna, je trenutno na voljo fizičnim osebam, ki prebivajo v Sloveniji, v načrtu pa imajo tudi njeno razširitev na pravne osebe in mednarodno okolje.

Pooblaščeni izvajalec storitve SMS polnitev je družba MOBI LAB, ki je storitev razvila na podlagi lastnega znanja in izkušenj. Tako je SMS polnitev "plod domačega razvojnega potenciala, ki v Slovenijo prinaša konkurenčno, kakovostno in revolucionarno storitev na področju mobilne telefonije, saj uporabnikom močno olajša tako postopek polnjenja predplačniških mobilnih računov kot tudi nadzor nad porabo," je ob tej priložnosti povedala Metka Marinšek, predsednica uprave IZI mobila. "Polnjenje predplačniških računov še nikoli ni bilo tako enostavno, saj je SMS polnitev pri roki vedno in povsod, doma in v tujini," dodaja Marinškova.

Uporabniki se z novo storitvijo izognejo nevšečnostim z vnašanjem dolgih kod za polnitev, na voljo je 24 ur na dan in vse dni v tednu, poleg tega pa omogoča polnjenje računov sebi ali drugim. Imetnik osebnega bančnega računa lahko polni račune do štirim uporabnikom izimobila, pri čemer ni potrebno, da je tudi sam izimobilov uporabnik. SMS polnitev omogoča popoln nadzor nad porabo, saj sistem plačnika samodejno opozori na nizko stanje dobroimetja na mobilnih računih, ki jih polni.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki