marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

IZI mobil uvaja popolno revolucijo v mobilni telefoniji

Deli z ostalimi
Izimobil

21.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operater IZI mobil je v sodelovanju z NLB svojim uporabnikom ponudil enostavno in varno polnjenje predplačniških računov zgolj s poslanim SMS sporočilom na kratko številko 3388. Polnitev je izvedena takoj, plačilo zanjo pa se na podlagi plačnikovega soglasja neposredno poravna z njegovega osebnega bančnega računa, odprtega pri katerikoli slovenski banki. Storitev izredno poenostavlja polnjenje predplačniških mobilnih računov ne glede na to, pri katerem mobilnem operaterju je plačnik, imetnik bančnega računa.

Direktna obremenitev bančnih računov poteka v okviru sistema enotnih plačil v evrih SEPA, v katerega so vključene praktično vse domače banke. Storitev, ki je za plačnika povsem varna, je trenutno na voljo fizičnim osebam, ki prebivajo v Sloveniji, v načrtu pa imajo tudi njeno razširitev na pravne osebe in mednarodno okolje.

Pooblaščeni izvajalec storitve SMS polnitev je družba MOBI LAB, ki je storitev razvila na podlagi lastnega znanja in izkušenj. Tako je SMS polnitev "plod domačega razvojnega potenciala, ki v Slovenijo prinaša konkurenčno, kakovostno in revolucionarno storitev na področju mobilne telefonije, saj uporabnikom močno olajša tako postopek polnjenja predplačniških mobilnih računov kot tudi nadzor nad porabo," je ob tej priložnosti povedala Metka Marinšek, predsednica uprave IZI mobila. "Polnjenje predplačniških računov še nikoli ni bilo tako enostavno, saj je SMS polnitev pri roki vedno in povsod, doma in v tujini," dodaja Marinškova.

Uporabniki se z novo storitvijo izognejo nevšečnostim z vnašanjem dolgih kod za polnitev, na voljo je 24 ur na dan in vse dni v tednu, poleg tega pa omogoča polnjenje računov sebi ali drugim. Imetnik osebnega bančnega računa lahko polni račune do štirim uporabnikom izimobila, pri čemer ni potrebno, da je tudi sam izimobilov uporabnik. SMS polnitev omogoča popoln nadzor nad porabo, saj sistem plačnika samodejno opozori na nizko stanje dobroimetja na mobilnih računih, ki jih polni.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki