marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

IZI mobil se je predstavil trgu Bosne in Hercegovine


14.06.2012
Objavil: Dare Gliha

IZI mobil je uresničil svoje napovedi in se po skoraj sedmih letih uspešnega delovanja v Sloveniji in posebni ponudbi na Hrvaškem predstavil še trgu Bosne in Hercegovine ter postal prvi neodvisni virtualni operater v BiH.

Z vstopom na bosansko-hercegovski trg želijo nadaljevati s poslanstvom, ki so si ga zadali na slovenskem trgu in ga uspešno izpolnjujejo: enostavnost, transparentnost, cenovna ugodnost, kakovost in prilagojenost storitev uporabnikom mobilne telefonije.

Metka Marinšek, predsednica uprave IZI mobila v Sloveniji in direktorica IZI mobila v BiH pravi: »Naši cilji so jasni – zavzemamo se za povezovanje v regiji, saj to zagotavlja uporabnikom enakopravne možnosti. S prisotnostjo na tržiščih v regiji omogočamo enostavnejšo komunikacijo tesno povezanih uporabnikov. Za naše uporabnike tanjšamo meje.«

Tarifa »izi svi me časte« bo uporabnikom dodeljevala bonus za vse dohodne klice iz vseh mobilnih in stacionarnih omrežij v BiH. Pridobljen bonus bodo koristili za klice in SMS sporočila v vsa omrežja na področju BiH. Uporabniki bodo tako kot v Sloveniji imeli ugodno enotno tarifo za klice v vsa mobilna in stacionarna omrežja. Pripravljajo pa tudi novost – kmalu bodo slovenski uporabniki izimobila ugodneje klicali izimobilove uporabnike v BiH.

»Vstop na trg BiH nam bo prav gotovo prinesel še več izkušenj in porodil nove ideje, ki jih bomo v korist naših uporabnikov implementirali na celotnem področju delovanja, ki ga nameravamo razširiti v regiji«, je skrivnostno zaključila Marinškova.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki