marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Izdelki CalypsoCrystal osvajajo Rusijo

Deli z ostalimi

24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

CalypsoCrystal je uspel s svojimi premijskimi dodatki za mobilne naprave napolniti trgovine širom Rusije. Z marcem bodo zahtevni ruski kupci okusili luksuzne slovenske ročno izdelane usnjene ovitke za mobilne naprave na policah trgovin največjih ruskih trgovcev.

Lanskemu podpisu pogodbe o sodelovanju z največjim ruskim distributerjem z luksuznimi dodatki za Applove naprave diHouse so namreč sledile prve pošiljke na ruski trg.

"CalypsoCrystal želi s tem poslom razširiti svoje poslovanje in utrditi položaj na zanimivem in obetavnem Ruskem trgu. Z ruskim partnerjem bomo lažje osvajali ruske kupce lačne luksuznih izdelkov," je ob tem dogodku povedal Matej Kurent, direktor in ustanovitelj CalypsoCrystal.

Doslej so v podjetju večino svojih izdelkov izvozili na ameriški trg. Velik delež pa prodajo tudi azijskim kupcem v Hong Kong, Singapur in v Malezijo.

Premijske izdelke podjetja CalypsoCrystal je mogoče kupiti prek njihove spletne trgovine in v številnih partnerskih trgovinah po svetu. V Londonskem Harrodsu in Wolf & Badgerju, Singapurskemu Vozaudiu, Korejskemu Aquaro, Nizozemskemu ivizu, na Kitajskem v Shenzhenu, v Franciji in drugod po svetu.

CalypsoCrystal je izdelovalec premijskih dodatkov za mobilne naprave. Znanim kristalnim polnilcem za iPhone, CrystalDock, so lansko leto dodali natančno izdelane ovitke za mobilnike CalypsoCase. Prav tako kot CrystalDock, je CalypsoCase previdno ročno izdelan iz najboljših materialov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki