marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Izdelki CalypsoCrystal osvajajo Rusijo

Deli z ostalimi

24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

CalypsoCrystal je uspel s svojimi premijskimi dodatki za mobilne naprave napolniti trgovine širom Rusije. Z marcem bodo zahtevni ruski kupci okusili luksuzne slovenske ročno izdelane usnjene ovitke za mobilne naprave na policah trgovin največjih ruskih trgovcev.

Lanskemu podpisu pogodbe o sodelovanju z največjim ruskim distributerjem z luksuznimi dodatki za Applove naprave diHouse so namreč sledile prve pošiljke na ruski trg.

"CalypsoCrystal želi s tem poslom razširiti svoje poslovanje in utrditi položaj na zanimivem in obetavnem Ruskem trgu. Z ruskim partnerjem bomo lažje osvajali ruske kupce lačne luksuznih izdelkov," je ob tem dogodku povedal Matej Kurent, direktor in ustanovitelj CalypsoCrystal.

Doslej so v podjetju večino svojih izdelkov izvozili na ameriški trg. Velik delež pa prodajo tudi azijskim kupcem v Hong Kong, Singapur in v Malezijo.

Premijske izdelke podjetja CalypsoCrystal je mogoče kupiti prek njihove spletne trgovine in v številnih partnerskih trgovinah po svetu. V Londonskem Harrodsu in Wolf & Badgerju, Singapurskemu Vozaudiu, Korejskemu Aquaro, Nizozemskemu ivizu, na Kitajskem v Shenzhenu, v Franciji in drugod po svetu.

CalypsoCrystal je izdelovalec premijskih dodatkov za mobilne naprave. Znanim kristalnim polnilcem za iPhone, CrystalDock, so lansko leto dodali natančno izdelane ovitke za mobilnike CalypsoCase. Prav tako kot CrystalDock, je CalypsoCase previdno ročno izdelan iz najboljših materialov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki