marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Izdelki CalypsoCrystal osvajajo Rusijo

Deli z ostalimi

24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

CalypsoCrystal je uspel s svojimi premijskimi dodatki za mobilne naprave napolniti trgovine širom Rusije. Z marcem bodo zahtevni ruski kupci okusili luksuzne slovenske ročno izdelane usnjene ovitke za mobilne naprave na policah trgovin največjih ruskih trgovcev.

Lanskemu podpisu pogodbe o sodelovanju z največjim ruskim distributerjem z luksuznimi dodatki za Applove naprave diHouse so namreč sledile prve pošiljke na ruski trg.

"CalypsoCrystal želi s tem poslom razširiti svoje poslovanje in utrditi položaj na zanimivem in obetavnem Ruskem trgu. Z ruskim partnerjem bomo lažje osvajali ruske kupce lačne luksuznih izdelkov," je ob tem dogodku povedal Matej Kurent, direktor in ustanovitelj CalypsoCrystal.

Doslej so v podjetju večino svojih izdelkov izvozili na ameriški trg. Velik delež pa prodajo tudi azijskim kupcem v Hong Kong, Singapur in v Malezijo.

Premijske izdelke podjetja CalypsoCrystal je mogoče kupiti prek njihove spletne trgovine in v številnih partnerskih trgovinah po svetu. V Londonskem Harrodsu in Wolf & Badgerju, Singapurskemu Vozaudiu, Korejskemu Aquaro, Nizozemskemu ivizu, na Kitajskem v Shenzhenu, v Franciji in drugod po svetu.

CalypsoCrystal je izdelovalec premijskih dodatkov za mobilne naprave. Znanim kristalnim polnilcem za iPhone, CrystalDock, so lansko leto dodali natančno izdelane ovitke za mobilnike CalypsoCase. Prav tako kot CrystalDock, je CalypsoCase previdno ročno izdelan iz najboljših materialov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki