marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Posebna ugodnost za ITAK naročnike - nezgodno zavarovanje za 1,99 EUR


17.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom paketa ITAK omogočil privlačno ponudbo nezgodnega zavarovanja. Mesečna premija znaša zgolj 1,99 EUR, naročnik pa jo poravna enostavno, s plačilom svojega mesečnega računa.

Mladi od 15. do izpolnjenega 31. leta so lahko odslej tudi nezgodno zavarovani za samo 1,99 EUR mesečne premije, ne glede na status. Izjemno privlačna ponudba za naročnike paketa ITAK je nastala v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in vključuje zavarovanje za primer invalidnosti in smrti ter dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnični dan v Sloveniji in tujini.

Ugodnost nezgodnega zavarovanja po posebej privlačni ceni je namenjena ITAK naročnikom, le-ti pa strošek sklenjenega zavarovanja poravnajo enostavno, saj je prikazan na njihovem računu za storitve. Zavarovanje pod nespremenjenimi pogoji velja več let in ga ni treba obnavljati z vsakim pričetkom šolskega leta, saj je vezano na naročniško razmerje paketa ITAK.

Nezgodno zavarovanje v okviru Mobitelove ponudbe lahko uporabniki sklenejo pisno v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolnijo pristopno izjavo, objavljeno na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, in jo pošljejo po pošti na naslov Mobitel, d.d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, s pripisom >ITAK nezgodno zavarovanje<.

Mobitel svojim naročnikom v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav zagotavlja tudi brezplačno zavarovanje mobitelov v primeru kraje. Tako lahko vsi Mobitelovi naročniki na podlagi policijskega zapisnika uveljavljajo do 41,73 EUR popusta pri nakupu novega aparata iz Mobitelove ponudbe.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, uporabniki pa lahko kadarkoli pokličejo tudi v center za pomoč naročnikom na brezplačno številko za klice v Mobitelovem omrežju 041 700 700.

Za pristopne izjave, prejete do 25. v mesecu, prične nezgodno zavarovanje veljati že s 1. dnem naslednjega meseca, uporabnik pa je o vklopu storitve obveščen prek sporočila SMS. Če je naročnik ITAK paketa mlajši od 18 let, potrebuje za sklenitev zavarovanja odobritev zakonitega zastopnika.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki