marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Posebna ugodnost za ITAK naročnike - nezgodno zavarovanje za 1,99 EUR

Deli z ostalimi
Mobitel

17.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom paketa ITAK omogočil privlačno ponudbo nezgodnega zavarovanja. Mesečna premija znaša zgolj 1,99 EUR, naročnik pa jo poravna enostavno, s plačilom svojega mesečnega računa.

Mladi od 15. do izpolnjenega 31. leta so lahko odslej tudi nezgodno zavarovani za samo 1,99 EUR mesečne premije, ne glede na status. Izjemno privlačna ponudba za naročnike paketa ITAK je nastala v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in vključuje zavarovanje za primer invalidnosti in smrti ter dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnični dan v Sloveniji in tujini.

Ugodnost nezgodnega zavarovanja po posebej privlačni ceni je namenjena ITAK naročnikom, le-ti pa strošek sklenjenega zavarovanja poravnajo enostavno, saj je prikazan na njihovem računu za storitve. Zavarovanje pod nespremenjenimi pogoji velja več let in ga ni treba obnavljati z vsakim pričetkom šolskega leta, saj je vezano na naročniško razmerje paketa ITAK.

Nezgodno zavarovanje v okviru Mobitelove ponudbe lahko uporabniki sklenejo pisno v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolnijo pristopno izjavo, objavljeno na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, in jo pošljejo po pošti na naslov Mobitel, d.d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, s pripisom >ITAK nezgodno zavarovanje<.

Mobitel svojim naročnikom v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav zagotavlja tudi brezplačno zavarovanje mobitelov v primeru kraje. Tako lahko vsi Mobitelovi naročniki na podlagi policijskega zapisnika uveljavljajo do 41,73 EUR popusta pri nakupu novega aparata iz Mobitelove ponudbe.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, uporabniki pa lahko kadarkoli pokličejo tudi v center za pomoč naročnikom na brezplačno številko za klice v Mobitelovem omrežju 041 700 700.

Za pristopne izjave, prejete do 25. v mesecu, prične nezgodno zavarovanje veljati že s 1. dnem naslednjega meseca, uporabnik pa je o vklopu storitve obveščen prek sporočila SMS. Če je naročnik ITAK paketa mlajši od 18 let, potrebuje za sklenitev zavarovanja odobritev zakonitega zastopnika.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki