marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Posebna ugodnost za ITAK naročnike - nezgodno zavarovanje za 1,99 EUR

Deli z ostalimi
Mobitel

17.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom paketa ITAK omogočil privlačno ponudbo nezgodnega zavarovanja. Mesečna premija znaša zgolj 1,99 EUR, naročnik pa jo poravna enostavno, s plačilom svojega mesečnega računa.

Mladi od 15. do izpolnjenega 31. leta so lahko odslej tudi nezgodno zavarovani za samo 1,99 EUR mesečne premije, ne glede na status. Izjemno privlačna ponudba za naročnike paketa ITAK je nastala v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in vključuje zavarovanje za primer invalidnosti in smrti ter dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnični dan v Sloveniji in tujini.

Ugodnost nezgodnega zavarovanja po posebej privlačni ceni je namenjena ITAK naročnikom, le-ti pa strošek sklenjenega zavarovanja poravnajo enostavno, saj je prikazan na njihovem računu za storitve. Zavarovanje pod nespremenjenimi pogoji velja več let in ga ni treba obnavljati z vsakim pričetkom šolskega leta, saj je vezano na naročniško razmerje paketa ITAK.

Nezgodno zavarovanje v okviru Mobitelove ponudbe lahko uporabniki sklenejo pisno v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolnijo pristopno izjavo, objavljeno na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, in jo pošljejo po pošti na naslov Mobitel, d.d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, s pripisom >ITAK nezgodno zavarovanje<.

Mobitel svojim naročnikom v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav zagotavlja tudi brezplačno zavarovanje mobitelov v primeru kraje. Tako lahko vsi Mobitelovi naročniki na podlagi policijskega zapisnika uveljavljajo do 41,73 EUR popusta pri nakupu novega aparata iz Mobitelove ponudbe.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, uporabniki pa lahko kadarkoli pokličejo tudi v center za pomoč naročnikom na brezplačno številko za klice v Mobitelovem omrežju 041 700 700.

Za pristopne izjave, prejete do 25. v mesecu, prične nezgodno zavarovanje veljati že s 1. dnem naslednjega meseca, uporabnik pa je o vklopu storitve obveščen prek sporočila SMS. Če je naročnik ITAK paketa mlajši od 18 let, potrebuje za sklenitev zavarovanja odobritev zakonitega zastopnika.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki