marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

iRobot z nadgradnjo aplikacije Clean Map izboljšuje pametne domove

Deli z ostalimi

17.03.2017
Objavil: Dare Gliha

iRobot Corp., vodilna družba na področju potrošniških gospodinjskih robotov, je objavila nadgradnjo aplikacije iRobot HOME, ki bo povečala vrednost povezanih robotskih sesalnikov Roomba v pametnih domovih. Novo poročilo o očiščenih površinah Clean Map vsebuje zemljevid po koncu čiščenja, ki razkriva podrobne informacije o uspešnosti čiščenja, kot so najbolj umazani deli tal in skupna površina očiščenih tal.

»V družbi iRobot intenzivno iščemo rešitve za pametne domove, s katerimi bi izboljšali izkušnjo uporabnikov z našimi robotskimi sesalniki,« je povedal Colin Angle, generalni direktor iRobot. »Z najnovejšo nadgradnjo aplikacije iRobot HOME bo čiščenje s sesalnikom iRobot Roomba še bolj prijazno uporabniku, saj prinaša izboljšane zemljevide in koristna poročila po koncu čiščenja. To je vznemirljiv korak proti uresničitvi naše vizije o ekosistemu domačih robotov, ki povezano sodelujejo in ustvarjajo pameten dom.«

Serija robotskih sesalnikov iRobot Roomba 900 združuje prilagodljivo navigacijo in vizualno lokalizacijo ter med čiščenjem ustvari zemljevid prostorov. Uporabniki si zemljevid po koncu čiščenja lahko ogledajo v poročilu Clean Map v aplikaciji iRobot HOME. V poročilu je skupna površina očiščenih prostorov in čas, ki ga je sesalec serije Roomba® 900 za to porabil, podatki pa so shranjeni za kar 30 zadnjih čiščenj. Z uporabo patentirane funkcije Dirt Detect™, ki jo imajo zgolj robotski sesalniki Roomba, bodo uporabniki v poročilih Clean Map dobili informacije o tem, kje je sesalnik naletel na največ umazanije ter posledično več časa posvetil čiščenju tistih območij. Poročila Clean Map tako uporabnikom zagotavljajo, da je bilo čiščenje zares učinkovito opravljeno.

Poročila Clean Map najdemo v aplikaciji iRobot HOME v zavihku Zgodovina. Ko odpremo posamezen zemljevid, ga lahko upravljamo na zaslonu, povečamo in premikamo od sobe do sobe, da vidimo, kje se je vklopila funkcija zaznavanja umazanije Dirt Detect. Nadgradnja aplikacije iRobot HOME App vključuje tudi potisna sporočila, ki uporabnika obvestijo o trenutnem statusu čiščenja in kdaj je sesalnik končal z delom.

Aplikacija iRobot HOME je narejena za naprave z operacijskimi sistemi Android in iOS, z njo pa imajo uporabniki boljši nadzor nad upravljanjem svojih povezanih naprav iRobot, kot so robotski sesalniki serije Roomba 900 in robotski pomivalci Braava jet®, saj omogoča nastavitve čiščenja po želji in meri uporabnika, informacije o čiščenju, individualne nasvete za vzdrževanje ter neposredno povezavo s podporo uporabnikom.

Najnovejša nadgradnja aplikacije iRobot HOME App za sisteme iOS in Android je na voljo od 15. marca naprej v storitvah App Store in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki