marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

iRobot z nadgradnjo aplikacije Clean Map izboljšuje pametne domove

Deli z ostalimi

17.03.2017
Objavil: Dare Gliha

iRobot Corp., vodilna družba na področju potrošniških gospodinjskih robotov, je objavila nadgradnjo aplikacije iRobot HOME, ki bo povečala vrednost povezanih robotskih sesalnikov Roomba v pametnih domovih. Novo poročilo o očiščenih površinah Clean Map vsebuje zemljevid po koncu čiščenja, ki razkriva podrobne informacije o uspešnosti čiščenja, kot so najbolj umazani deli tal in skupna površina očiščenih tal.

»V družbi iRobot intenzivno iščemo rešitve za pametne domove, s katerimi bi izboljšali izkušnjo uporabnikov z našimi robotskimi sesalniki,« je povedal Colin Angle, generalni direktor iRobot. »Z najnovejšo nadgradnjo aplikacije iRobot HOME bo čiščenje s sesalnikom iRobot Roomba še bolj prijazno uporabniku, saj prinaša izboljšane zemljevide in koristna poročila po koncu čiščenja. To je vznemirljiv korak proti uresničitvi naše vizije o ekosistemu domačih robotov, ki povezano sodelujejo in ustvarjajo pameten dom.«

Serija robotskih sesalnikov iRobot Roomba 900 združuje prilagodljivo navigacijo in vizualno lokalizacijo ter med čiščenjem ustvari zemljevid prostorov. Uporabniki si zemljevid po koncu čiščenja lahko ogledajo v poročilu Clean Map v aplikaciji iRobot HOME. V poročilu je skupna površina očiščenih prostorov in čas, ki ga je sesalec serije Roomba® 900 za to porabil, podatki pa so shranjeni za kar 30 zadnjih čiščenj. Z uporabo patentirane funkcije Dirt Detect™, ki jo imajo zgolj robotski sesalniki Roomba, bodo uporabniki v poročilih Clean Map dobili informacije o tem, kje je sesalnik naletel na največ umazanije ter posledično več časa posvetil čiščenju tistih območij. Poročila Clean Map tako uporabnikom zagotavljajo, da je bilo čiščenje zares učinkovito opravljeno.

Poročila Clean Map najdemo v aplikaciji iRobot HOME v zavihku Zgodovina. Ko odpremo posamezen zemljevid, ga lahko upravljamo na zaslonu, povečamo in premikamo od sobe do sobe, da vidimo, kje se je vklopila funkcija zaznavanja umazanije Dirt Detect. Nadgradnja aplikacije iRobot HOME App vključuje tudi potisna sporočila, ki uporabnika obvestijo o trenutnem statusu čiščenja in kdaj je sesalnik končal z delom.

Aplikacija iRobot HOME je narejena za naprave z operacijskimi sistemi Android in iOS, z njo pa imajo uporabniki boljši nadzor nad upravljanjem svojih povezanih naprav iRobot, kot so robotski sesalniki serije Roomba 900 in robotski pomivalci Braava jet®, saj omogoča nastavitve čiščenja po želji in meri uporabnika, informacije o čiščenju, individualne nasvete za vzdrževanje ter neposredno povezavo s podporo uporabnikom.

Najnovejša nadgradnja aplikacije iRobot HOME App za sisteme iOS in Android je na voljo od 15. marca naprej v storitvah App Store in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki