marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

iPhone za 1 euro pri nemškem T-Mobilu


26.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nemški operater T-Mobile je sporočil, da bo prodajal novi Applov 3G iPhone tudi do tako nizke cene, kot je 1 euro. To je izjemno zmanjšanje cene v primerjavi s prvo verzijo, ki je ob začetku prodaje v mesecu novembru stala celih 399 eurov.

T-Mobile je sporočil, da bo 8 GB verzija stala od 1 eura do 169,95 eur, odvisno od paketa, ki si ga bo kupec izbral. Vezrija s 16 GB bo stala od 19,95 eura pa vse do 249,95 eura.

T-Mobile bo Applov ekskluzivni prodajalec, stranke pa bodo morale ob nakupu iPhona podpisati aneks za 2 leti vezave.

V ZDA je cena novega iPhona, ki ima 8 GB pomnilnika in deluje na hitrejših omrežjih, kot prejšnje verzije, 199 ameriških dolarjev pri ekskluzivnem operaterju AT&T, kar je precej manj kot so bili prvi iPhoni,ki so stali kar 399 ameriških dolarjev.

Že v začetku meseca, je predstavnik za stike z javnosjo pri T-Mobilu za dow Jones Newswires sporočil, da bo nova verzija precej cenejša, kot smo bili doslej navajeni. T-Mobile bo začel s prodajo 3G iPhona v Nemčiji 11. julija, sporočili pa so še, da bodo še isti dan začeli prodajati tudi v Avstriji in na Nizozemskem.

V začetku meseca so pri T-Mobile sporočili, da bodo ob koncu leta prodajali nove naprave tudi na Hrvaškem,v Češki,Poljski,Madžarski,Slovaški.

Direktor Deutsche Telekoma, pod katerega okrilje spada T-Mobile, Rene Oberman je povedal, da so pri T-Mobilu samo v Nemčiji od začetka prodaje novembra 2007 prodali že več kot 100.000 iPhonov. Uporabniki, ki pri T-Mobilu že imajo sedanjo verzijo iPhona, bodo lahko napravo nadgradili v novo 3G verzijo (točnih pogojev za zamenjavo še ni), je še sporočil dobavitelj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki