marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

iPhone je dolgočasen, Androidi zakomplicirani

Deli z ostalimi

19.12.2011
Objavil: Mitja Zupančič

"Microsoftova Windows Phone platforma je prava popestritev v trgu prenatrpanem z iPhone in Android mobilniki."

Le kdo je to dejal? Nihče drug, kot Niels Munksgaard, mož iz oddelka "Nokia Entertainment Global" in v intervjuju za Pocket-Lint dodal: "Opažamo, da je mladina vse bolj naveličana iPhone-ov. Vsi imajo iPhone. Na drugi strani jih je veliko nezadovoljnih s kompleksnostjo in varnostjo Androidov. Mladi uporabniki si želijo najboljše zadeve, želijo si nekaj novega. Tako se obračajo k Windows Phone platformi."

Munksgaard je še razložil Nokijino politiko, kjer uporabljajo drugačen pristop za razliko od ostalih, ki samo reciklirajo svoje izdelke. "Trg je izredno natrpan. Osebno se mi zdi kot morje "enakosti. Ko greš do kakšne trgovine z mobilniki, opaziš številne črne škatlice, kar je precej konfuzno do uporabnikov. Na trg si želimo poslati drugačne naprave in stortive."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki