marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung na 6. mestu na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu
21.10.2019

Samsung Electronics je z blagovno znamko Samsung, vredno 61,1 milijarde dolarjev, zasedel šesto mesto na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu. Družba je dosegla dvoodstotno rast vrednosti blagovne znamke.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

članki

iPhone 5 z večjim zaslonom?

Deli z ostalimi

28.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

O novem Applovem iPhone-u kroži presenetljivo malo novic in govoric, razen pričetka prihoda na prodajne police.

A kljub temu se šušlja o popolnoma novi obliki z novim A5 procesorjem in Qualcommovem naboru čipovja. Le-ta naj bi v eni napravi združil CDMA, GSM in UMTS.

Nekateri govorijo tudi o NFC integraciji z možnostjo univerzalne SIM kartice. Kaj pa zaslon? Kako se bo odrezal napram sedaj že kar malo majhnem na iPhone 4 in vse bolj zloglasnemu mini iPhonu, ki ga pri WallStreet Journalu in Bloombergu vztrajno "prodajajo?"

Če je za verjeti DigiTimesu in njihovim govoricam o "povečanju dobave komponent", bo naslednik iPhona 4 vseboval 4 palčni zaslon. Po nekem razmišljanju bi bil večji zaslon na zastavonoši iPhonov logična odločitev, vseeno pa se poraja dvom, ali pri Apple-u sploh želijo spreminjati zunanje mere svoje zastavonoše?

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki