marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

iPhone 5 z ukrivljenim zaslonom?

Deli z ostalimi

27.05.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Zopet se pojavljajo nove govorice o prihajajočem iPhonu 5. Pri Digitimes-u so izvlelki nekaj novic med verigo Applovih dobaviteljev.

Steve Jobsova ekipa naj bi pokupila med 200 in 300 naprav za rezanje stekla. Naprave naj bi omogočale tudi rezanje ukrivljenih zaslonov, ki bi lahko bili nameščeni na iPhone-u 5. Omenjena poteza je posledica želje po hitrejši produkciji in splavitvi mobilnika, saj se profesionalna podjetja, ki navadno izdelujejo zaslone, zaradi cene ne odločijo za nakup takih naprav. S to potezo naj bi Apple prestavil prodajo iz jeseni na zgodnejši čas.

iPhone naj bi bil tako podobnih linij, kot smo jih že videli pri Dellovem Venue-u in HTC Sensation-u, vendar Apple ne bi bil Apple, če ne bi želeli posebne in edinstvene rešitve. Cupertinovi oblikovalci imajo vsaj nekaj izkušenj z ukrivljenimi zasloni, ki so jih uporabili pri hišnem predvajalniku Nano.

Sedaj bi bilo dobro zvedeti še edino okvirni datum, ko bo novo Apple-ovo čudo naprodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki