marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

iPhone 5 - nas čaka presenečenje?

Deli z ostalimi

11.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Predstavitev novega iPhone-a 5 povzroča zadnje čase mnogo debat. Oznanitev tradicionalne Applove konference na prihajajočem WWDC 6. junija 2011 je povzročila nekaj dvomov o predstavitvi novega iPhone-a 5. Na to namigujejo tudi poteze prodajalcev in njihovo večanje zaloge trenutnega modela. Tako bi se prvič zgodilo, da novega mobilnika ne bomo videli že junija.

Nek japonski spletni portal je objavil zanimivo novico. Pri Applu namreč še vedno niso naročili komponent kitajskih proizvajalcev, nekaj kar bi v tem času moralo biti že v polnem zamahu. Isti viri tudi zatrjujejo, da iPhone 5 sploh ni v Applovem načrtu za leto 2011. Tako se zna zgoditi, da bo mobilnik na voljo šele okoli božiča.

Analitik podjetja Gartner, Michael Gartenberg, je za "Mac" in tehnološko stran "The Loop" povedal, da mobilnika definitivno ne bo junija: "Pri Apple-u nimajo nikakršnega razloga o nekem predvidljivem vzorcu predstavitev. S tem lahko prav tako malce presenetijo konkurenco."

Fantje iz Cupertina se na prihajajočem WWDC 2011 osredotočajo na programsko opremo. Predvideva se nov "oblačni" sistem, ki bo vgrajen v iOS 5. Le-ta naj bi bil velik korak naprej, zatorej se vsa pozornost usmerja drugam, kot pa na strojni del Apple-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki