marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

iPhone 5 - nas čaka presenečenje?

Deli z ostalimi

11.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Predstavitev novega iPhone-a 5 povzroča zadnje čase mnogo debat. Oznanitev tradicionalne Applove konference na prihajajočem WWDC 6. junija 2011 je povzročila nekaj dvomov o predstavitvi novega iPhone-a 5. Na to namigujejo tudi poteze prodajalcev in njihovo večanje zaloge trenutnega modela. Tako bi se prvič zgodilo, da novega mobilnika ne bomo videli že junija.

Nek japonski spletni portal je objavil zanimivo novico. Pri Applu namreč še vedno niso naročili komponent kitajskih proizvajalcev, nekaj kar bi v tem času moralo biti že v polnem zamahu. Isti viri tudi zatrjujejo, da iPhone 5 sploh ni v Applovem načrtu za leto 2011. Tako se zna zgoditi, da bo mobilnik na voljo šele okoli božiča.

Analitik podjetja Gartner, Michael Gartenberg, je za "Mac" in tehnološko stran "The Loop" povedal, da mobilnika definitivno ne bo junija: "Pri Apple-u nimajo nikakršnega razloga o nekem predvidljivem vzorcu predstavitev. S tem lahko prav tako malce presenetijo konkurenco."

Fantje iz Cupertina se na prihajajočem WWDC 2011 osredotočajo na programsko opremo. Predvideva se nov "oblačni" sistem, ki bo vgrajen v iOS 5. Le-ta naj bi bil velik korak naprej, zatorej se vsa pozornost usmerja drugam, kot pa na strojni del Apple-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki