marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

CircleTime - prvi vrtljiv krožni koledar na svetu

Deli z ostalimi

24.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Na obzorju je povsem nova oblika koledarja. Imenuje se CircleTime in predstavlja naslednji korak v evoluciji koledarske zasnove. Revolucionarna zasnova tega edinstvenega koledarja odstira povsem novo razumevanje časa. Namesto tradicionalnega prikaza, pri katerem so dnevi razporejeni v vrsticah in stolpcih, jih CircleTime naniza na krožnico, preko katere lahko z vrtenjem potujemo po času naprej ali nazaj.

Ker takšnega koledarja do sedaj ni naredil še nihče, je to dejansko zgodovinski mejnik v prikazovanju časa.

CircleTime prinaša preprost ter intuitiven uporabniški vmesnik, ki se za svojo učinkovito implementacijo močno opira na tehnologijo zaslona na dotik. Pred pojavom naprav s temi zasloni pravzaprav sploh ni bilo smiselno izdelati vrtljivega krožnega koledarja, ker bi bila takšna izvedba izjemno nepraktična.

"Naš cilj je ponuditi pravo alternativo tradicionalnemu koledarju, ki se bo uporabljala po celem svetu.", je pojasnil Dejan Durini, izumitelj novega koledarja ter vodja projekta. CircleTime deluje na Apple iOS napravah in trenutno podpira Gregorijanski koledar v angleškem jeziku. Načrti za prihodnost vključujejo še verzijo za iPad ter sčasoma tudi ostale pametne telefone.

CircleTime je na voljo v iTunes trgovini za 0.99$ oz. 0.79€, na naslovu itunes.com/apps/circletime
Dodatne informacije so dosegljive na uradni spletni strani www.circletime.si.

Aplikacijo je razvilo slovensko podjetje HedgeHog, ki sta ga leta 2010 ustanovila Dejan Durini in Daniel Nunić.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki