marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

CircleTime - prvi vrtljiv krožni koledar na svetu

Deli z ostalimi

24.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Na obzorju je povsem nova oblika koledarja. Imenuje se CircleTime in predstavlja naslednji korak v evoluciji koledarske zasnove. Revolucionarna zasnova tega edinstvenega koledarja odstira povsem novo razumevanje časa. Namesto tradicionalnega prikaza, pri katerem so dnevi razporejeni v vrsticah in stolpcih, jih CircleTime naniza na krožnico, preko katere lahko z vrtenjem potujemo po času naprej ali nazaj.

Ker takšnega koledarja do sedaj ni naredil še nihče, je to dejansko zgodovinski mejnik v prikazovanju časa.

CircleTime prinaša preprost ter intuitiven uporabniški vmesnik, ki se za svojo učinkovito implementacijo močno opira na tehnologijo zaslona na dotik. Pred pojavom naprav s temi zasloni pravzaprav sploh ni bilo smiselno izdelati vrtljivega krožnega koledarja, ker bi bila takšna izvedba izjemno nepraktična.

"Naš cilj je ponuditi pravo alternativo tradicionalnemu koledarju, ki se bo uporabljala po celem svetu.", je pojasnil Dejan Durini, izumitelj novega koledarja ter vodja projekta. CircleTime deluje na Apple iOS napravah in trenutno podpira Gregorijanski koledar v angleškem jeziku. Načrti za prihodnost vključujejo še verzijo za iPad ter sčasoma tudi ostale pametne telefone.

CircleTime je na voljo v iTunes trgovini za 0.99$ oz. 0.79€, na naslovu itunes.com/apps/circletime
Dodatne informacije so dosegljive na uradni spletni strani www.circletime.si.

Aplikacijo je razvilo slovensko podjetje HedgeHog, ki sta ga leta 2010 ustanovila Dejan Durini in Daniel Nunić.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki