marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

V novi tablici Samsung GALAXY Tab 3 10.1 je Intel


12.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Intel Corporation je v torek, 4. junija 2013, najavil, da novo tablico Samsung GALAXY Tab 3 10.1 poganja procesor Intel Atom Z2560 (»Clover Tail+«). Nova Samsungova tablica bo prav tako opremljena z Intelovo modemsko rešitvijo XMM 6262 3G ali Intelovo rešitvijo XMM 7160 4G.

»Stranke izbirajo Intelovo tehnologijo, ker nudi najboljše razmerje med visoko zmogljivostjo, energijsko učinkovitostjo in trajanjem baterije,« je dejal Hermann Eul, Intelov podpredsednik in generalni direktor skupine Mobile and Communications Group. »Bistvo je v uporabniški izkušnji, zato smo trdno prepričani, da bodo ljudje zadovoljni s tem, kar lahko ponudi Intel Inside.«

Intel in tablice z Adroidom

Ljudje danes pričakujejo več od svojih tablic, zato dvojedrna platforma Intel Atom SoC (»Clover Trail+«) za tablice z Androidom v primerjavi s prejšnjo generacijo procesorjev platforme Intel Atom nudi dvakrat večjo računalniško zmogljivost in trikrat večje grafične zmogljivosti s konkurenčnim trajanjem baterije.

Integriran grafični pospeševalnik Intel Graphics Media Accelerator nudi privlačno in realistično 3D-igralsko izkušnjo, video ločljivosti HD 1080p in kristalno čisto grafiko. Napredne funkcije kamere vključujejo prepoznavanje obrazov, mobilne posnetke HDR in panoramske posnetke. Clover Trail+ prav tako nudi dvojedrno zmogljivost s tehnologijo Intel Hyper-Threading Technology, ki podpira štiri sočasne aplikacijske niti za gladkejšo večopravilnost.

Long-Term Evolution (4G LTE)

Intelova strategija temelji na zagotavljanju energijsko varčnih, globalnih modemskih rešitev, ki delujejo v različnih pasovih, regijah in napravah.

Intel XMM 7160 je ena izmed najmanjših in energijsko najvarčnejših večmodalnih in večpasovnih rešitev LTE na svetu. Modem podpira 15 sočasnih pasov LTE in vključuje visoko prilagodljivo arhitekturo RF v enem paketu SKU, s čimer zagotavlja stroškovno učinkovite večpasovne konfiguracije, podaljšano trajanje baterije in globalno LTE-gostovanje. Podprte so različne vrste naprav, vključno s pametnimi telefoni, tablicami in prenosniki Ultrabook.


Intel, Atom, Core in logotip podjetja Intel sta blagovni znamki podjetja Intel Corporation v ZDA in drugih državah.
* Druga imena in blagovne znamke so lahko last drugih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki