marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

V novi tablici Samsung GALAXY Tab 3 10.1 je Intel

Deli z ostalimi

12.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Intel Corporation je v torek, 4. junija 2013, najavil, da novo tablico Samsung GALAXY Tab 3 10.1 poganja procesor Intel Atom Z2560 (»Clover Tail+«). Nova Samsungova tablica bo prav tako opremljena z Intelovo modemsko rešitvijo XMM 6262 3G ali Intelovo rešitvijo XMM 7160 4G.

»Stranke izbirajo Intelovo tehnologijo, ker nudi najboljše razmerje med visoko zmogljivostjo, energijsko učinkovitostjo in trajanjem baterije,« je dejal Hermann Eul, Intelov podpredsednik in generalni direktor skupine Mobile and Communications Group. »Bistvo je v uporabniški izkušnji, zato smo trdno prepričani, da bodo ljudje zadovoljni s tem, kar lahko ponudi Intel Inside.«

Intel in tablice z Adroidom

Ljudje danes pričakujejo več od svojih tablic, zato dvojedrna platforma Intel Atom SoC (»Clover Trail+«) za tablice z Androidom v primerjavi s prejšnjo generacijo procesorjev platforme Intel Atom nudi dvakrat večjo računalniško zmogljivost in trikrat večje grafične zmogljivosti s konkurenčnim trajanjem baterije.

Integriran grafični pospeševalnik Intel Graphics Media Accelerator nudi privlačno in realistično 3D-igralsko izkušnjo, video ločljivosti HD 1080p in kristalno čisto grafiko. Napredne funkcije kamere vključujejo prepoznavanje obrazov, mobilne posnetke HDR in panoramske posnetke. Clover Trail+ prav tako nudi dvojedrno zmogljivost s tehnologijo Intel Hyper-Threading Technology, ki podpira štiri sočasne aplikacijske niti za gladkejšo večopravilnost.

Long-Term Evolution (4G LTE)

Intelova strategija temelji na zagotavljanju energijsko varčnih, globalnih modemskih rešitev, ki delujejo v različnih pasovih, regijah in napravah.

Intel XMM 7160 je ena izmed najmanjših in energijsko najvarčnejših večmodalnih in večpasovnih rešitev LTE na svetu. Modem podpira 15 sočasnih pasov LTE in vključuje visoko prilagodljivo arhitekturo RF v enem paketu SKU, s čimer zagotavlja stroškovno učinkovite večpasovne konfiguracije, podaljšano trajanje baterije in globalno LTE-gostovanje. Podprte so različne vrste naprav, vključno s pametnimi telefoni, tablicami in prenosniki Ultrabook.


Intel, Atom, Core in logotip podjetja Intel sta blagovni znamki podjetja Intel Corporation v ZDA in drugih državah.
* Druga imena in blagovne znamke so lahko last drugih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki