marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

V novi tablici Samsung GALAXY Tab 3 10.1 je Intel

Deli z ostalimi

12.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Intel Corporation je v torek, 4. junija 2013, najavil, da novo tablico Samsung GALAXY Tab 3 10.1 poganja procesor Intel Atom Z2560 (»Clover Tail+«). Nova Samsungova tablica bo prav tako opremljena z Intelovo modemsko rešitvijo XMM 6262 3G ali Intelovo rešitvijo XMM 7160 4G.

»Stranke izbirajo Intelovo tehnologijo, ker nudi najboljše razmerje med visoko zmogljivostjo, energijsko učinkovitostjo in trajanjem baterije,« je dejal Hermann Eul, Intelov podpredsednik in generalni direktor skupine Mobile and Communications Group. »Bistvo je v uporabniški izkušnji, zato smo trdno prepričani, da bodo ljudje zadovoljni s tem, kar lahko ponudi Intel Inside.«

Intel in tablice z Adroidom

Ljudje danes pričakujejo več od svojih tablic, zato dvojedrna platforma Intel Atom SoC (»Clover Trail+«) za tablice z Androidom v primerjavi s prejšnjo generacijo procesorjev platforme Intel Atom nudi dvakrat večjo računalniško zmogljivost in trikrat večje grafične zmogljivosti s konkurenčnim trajanjem baterije.

Integriran grafični pospeševalnik Intel Graphics Media Accelerator nudi privlačno in realistično 3D-igralsko izkušnjo, video ločljivosti HD 1080p in kristalno čisto grafiko. Napredne funkcije kamere vključujejo prepoznavanje obrazov, mobilne posnetke HDR in panoramske posnetke. Clover Trail+ prav tako nudi dvojedrno zmogljivost s tehnologijo Intel Hyper-Threading Technology, ki podpira štiri sočasne aplikacijske niti za gladkejšo večopravilnost.

Long-Term Evolution (4G LTE)

Intelova strategija temelji na zagotavljanju energijsko varčnih, globalnih modemskih rešitev, ki delujejo v različnih pasovih, regijah in napravah.

Intel XMM 7160 je ena izmed najmanjših in energijsko najvarčnejših večmodalnih in večpasovnih rešitev LTE na svetu. Modem podpira 15 sočasnih pasov LTE in vključuje visoko prilagodljivo arhitekturo RF v enem paketu SKU, s čimer zagotavlja stroškovno učinkovite večpasovne konfiguracije, podaljšano trajanje baterije in globalno LTE-gostovanje. Podprte so različne vrste naprav, vključno s pametnimi telefoni, tablicami in prenosniki Ultrabook.


Intel, Atom, Core in logotip podjetja Intel sta blagovni znamki podjetja Intel Corporation v ZDA in drugih državah.
* Druga imena in blagovne znamke so lahko last drugih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki