marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

V novi tablici Samsung GALAXY Tab 3 10.1 je Intel

Deli z ostalimi

12.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Intel Corporation je v torek, 4. junija 2013, najavil, da novo tablico Samsung GALAXY Tab 3 10.1 poganja procesor Intel Atom Z2560 (»Clover Tail+«). Nova Samsungova tablica bo prav tako opremljena z Intelovo modemsko rešitvijo XMM 6262 3G ali Intelovo rešitvijo XMM 7160 4G.

»Stranke izbirajo Intelovo tehnologijo, ker nudi najboljše razmerje med visoko zmogljivostjo, energijsko učinkovitostjo in trajanjem baterije,« je dejal Hermann Eul, Intelov podpredsednik in generalni direktor skupine Mobile and Communications Group. »Bistvo je v uporabniški izkušnji, zato smo trdno prepričani, da bodo ljudje zadovoljni s tem, kar lahko ponudi Intel Inside.«

Intel in tablice z Adroidom

Ljudje danes pričakujejo več od svojih tablic, zato dvojedrna platforma Intel Atom SoC (»Clover Trail+«) za tablice z Androidom v primerjavi s prejšnjo generacijo procesorjev platforme Intel Atom nudi dvakrat večjo računalniško zmogljivost in trikrat večje grafične zmogljivosti s konkurenčnim trajanjem baterije.

Integriran grafični pospeševalnik Intel Graphics Media Accelerator nudi privlačno in realistično 3D-igralsko izkušnjo, video ločljivosti HD 1080p in kristalno čisto grafiko. Napredne funkcije kamere vključujejo prepoznavanje obrazov, mobilne posnetke HDR in panoramske posnetke. Clover Trail+ prav tako nudi dvojedrno zmogljivost s tehnologijo Intel Hyper-Threading Technology, ki podpira štiri sočasne aplikacijske niti za gladkejšo večopravilnost.

Long-Term Evolution (4G LTE)

Intelova strategija temelji na zagotavljanju energijsko varčnih, globalnih modemskih rešitev, ki delujejo v različnih pasovih, regijah in napravah.

Intel XMM 7160 je ena izmed najmanjših in energijsko najvarčnejših večmodalnih in večpasovnih rešitev LTE na svetu. Modem podpira 15 sočasnih pasov LTE in vključuje visoko prilagodljivo arhitekturo RF v enem paketu SKU, s čimer zagotavlja stroškovno učinkovite večpasovne konfiguracije, podaljšano trajanje baterije in globalno LTE-gostovanje. Podprte so različne vrste naprav, vključno s pametnimi telefoni, tablicami in prenosniki Ultrabook.


Intel, Atom, Core in logotip podjetja Intel sta blagovni znamki podjetja Intel Corporation v ZDA in drugih državah.
* Druga imena in blagovne znamke so lahko last drugih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki