marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Huawei z 20 nagradami na sejmu IFA 2016


09.09.2016
Objavil: Thomas Bergant

Po tem, ko je Huawei na sejmu IFA 2016 svetu predstavil pametna telefona Huawei Nova in Huawei Nova plus ter tablico MediaPad M3 so mediji hitro prepoznali in nagradili izstopajoče naprave, ki so zasnovane, da olajšajo hiter življenjski tempo potrošnikov.

Z osupljivim oblikovanjem, bogatimi fotografskimi zmožnostmi in napredno močjo ter zmogljivostjo, je serija Nova s strani globalnih medijskih organizacij prejela kar 12 nagrad in nazivov »Best of IFA«. Poleg tega pa so tablico Huawei MediaPad M3, zasnovano v sodelovanju s HARMAN international, izpostavili zaradi njenih premium avdio in multimedijskih zmogljivosti. Tablica je s strani globalnih medijskih organizacij prejela 8 nagrad in nazivov »Best of IFA«

Sledi seznam nagrad, ki sta jih prejeli serija Huawei Nova ter tablica MediaPad M3 na sejmu IFA

TechAdvisor/PC Advisor je tako telefonoma Huawei Nova in Nova plus, kot tudi tablici MediaPad M3 podelil nagrado »Top Picks 2016«. Pohvalili so Huaweijevo vztrajnost, oblikovalske dosežke ter tehnologijo.


Tom's Guide je tablici MediaPad M3 podelil nagrado »Best of IFA 2016«. Pohvalili so zvočnika s trditvijo, da gre za najboljša zvočnika, ki so ju kadarkoli slišali na tablici.


Android Central je podelil nagrado »IFA 2016 Top Pick« Novi in Novi plus ter tablici MediaPad M3. Pri telefonih so pohvalili kakovost izdelave, medtem ko so pri tablici pohvalili zvok.


Slashgear je podelil nagrado »Editor’s Choice of IFA 2016« Huawei Novi. Pohvlili so njeno oblikovanje in cenovno ugodnost ter jo primerjali z Nexusom 6P.


FoneArena je tablici MediaPad M3 podelila naziv »Best Gadget Editor’s Choice Award – Silver« in pohvalila njen zaslon, kompaktnost naprave ter kakovost zvoka.


Phonescoop je podelil nagrado »Best of IFA 2016« telefonu Huawei Nova zaradi njenih mehkih linij, kakovostne izdelave ter odlične zmogljivosti baterije.


Tab Times je tablici MediaPad M3 podelil nagrado »Best of IFA 2016«. Po besedah urednikov si tablica zasluži to nagrado zaradi kakovosti izdelave, ki med Android tablicami nima konkurence.


Mobile Geeks so »Best of IFA 2016« nagrado podelili tako telefonu Nova, kot tablici MediaPad M3. Pri telefonu so pohvalili dejstvo, da dviguje kakovost izdelave v srednjem rangu, za tablico pa so dodali, da gre za izjemno napravo ter pohvalili sodelovanje z blagovno znamko Harman/Kardon.


Computeridee.nl je telefonoma Huawei Nova in Nova plus podelil nagrado »Tech Awards Hotlist: Eye-catching Product of IFA 2016«. Pohvalili so njuno oblikovanje in kakovost izdelave.


Pocket Lint je z nagrado »Best of IFA 2016« ovekovečil Huawei Novo. Pohvalili so njeno kakovost izdelave, ki je najboljša v srednjem cenovnem rangu.


Which? je zaradi oblikovanja in stila v svoj seznam, »Best smartphones of IFA 2016«, vključil Huawei novo, medtem ko se je tablica MediaPad M3 znašla na seznamu »Best tablets of IFA 2016«, ker je lahka in ima impresivne zmogljivosti.


Android Headlines je prav tako vključil tablico MediaPad M3 na svoj seznam »Best of IFA 2016«. Uredniki so izpostavili impresivne specifikacije, kot je osemjedrni Kirin 950 sistem na čipu, 8 MP velik senzor na kameri ter čitalec prstnih odtisov.


T3 je na seznam »IFA 2016 Highlights« vključil Huawei Novo plus pri kateri so pohvalili njeno premium oblikovanje v srednjem cenovnem razredu pametnih telefonov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki