marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

slikaSamsung osvojil WBA nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo
07.10.2019

Samsung Electronics je s strani organizacije Wireless Broadband Alliance (WBA) prejel nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo leta 2019. Nagrado je Samsung prejel za inovacije pri Samsung Galaxy S10 - za inteligentno Wi-Fi in Wi-Fi 6 povezljivost, s čimer je Samsung Galaxy S10 postal prvi pametni telefon, ki je kadarkoli dobil to nagrado.

članki

Huawei P9 se prodaja bolje kot predhodnik

Deli z ostalimi

17.06.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Huawei Consumer Business Group je oznanilo, da sta najnovejša paradna konja, P9 in P9 Plus, od mednarodnega lansiranja 6. aprila v Londonu, dosegla nepričakovano uspešno prodajo. Globalne pošiljke P9 in P9 Plus pametnega telefona so presegle 2.6 milijona v šestih tednih od začetka prodaje, z izjemno dobro prodajo na Kitajskem, v Franciji, na Finskem in v Angliji.

P9 je v trenutku postal priljubljen izdelek in prodaja je za kar 130% večja kot je prodaja P8 pametnih telefonov na globalnih trgih. Ti izjemni rezultati so povišali Huaweijev tržni delež na 8.5% in zacementirali položaj podjetja med najboljšimi tremi v industriji pametnih telefonov.

V prvi četrtini leta 2016 je Huawei odposlal 28.3 milijonov izdelkov po vsem svetu, kar je 64% vse-letno povečanje. Huawei je na regionalnih trgih dosegel tudi:

• Močno prodajo P9 telefonov: Huawei P9 je globalno zelo popularen in dosega odlične številke prednaročil ter prodaje. Na Kitajskem so v prvem tednu od lansiranja izdelka prejeli kar 5 milijonov spletnih prednaročil.

• Prodaja P9 v primerjavi s P8: Prodaja P9 telefona je kar za 130% večja kot prodaja P8 telefona na globalnih trgih zunaj Kitajske. V Franciji je prodaja P9 telefona kar za 1000% večja od prodaje P8. P9 se za več kot 400% bolje prodaja na Poljskem in Finskem ter za več kot 300% v Angliji, v primerjavi s prodajo P8.

• Vse bolj popularen na globalnih trgih: po lansiranju P9 v Londonu, se je priljubljenost telefona v različnih regijah konstantno večala, skupaj s širokim naborom promocijskih aktivnosti. V glavnem mestu Egipta se je Huawei pojavil kot glavni sponzor modnega festivala in znane osebnosti ter manekenke so se s P9 telefoni slikale kar na odru ter delale selfije, kar je pritegnilo veliko medijske pozornosti. V Hong Kongu je Huawei sodeloval s priznanim fotografom Waterjem Poonom in zvezdnikom Simonom Yamom pri nastajanju P9 galerije na avtobusni postaji, locirani na priljubljeni lokaciji, kar je povečalo doseg. V Nemčiji je P9 prejel pomembne nagrade, kot sta “Technology Award” podjetja Hardware Luxx in “Recommendation Award” podjetja Allround-PC.

''Huawei je osredotočen na ustvarjanje premium naprav, ki izkazujejo našo predanost popolnemu dizajnu in tehnološki inovaciji'', je dejal Richard Yu, generalni direktor Huawei Consumer Business Group. '' Te premium naprave pritegnejo več oboževalcev, kot kadarkoli poprej, in vsi si želijo uporabljati najnovejšo ter najbolj inovativno tehnologijo pametnih telefonov. Ko potrošniki po svetu stojijo v vrstah da bi bili prvi, ki bi kupili Huaweijeve paradne konje, kot se je dogajalo pri P9 in P9 Plus, je jasno, da je privlačnost naših naprav univerzalna.''

V Sloveniji Huawei s svojimi aparati prav tako dosega izjemno rast prodaje. Že v prvih 5 mesecih so skoraj dosegli enako prodajo, kot v celem lanskem letu. Prav tako se strmo dviga tržni delež, ki že dosega 10%. V prodaji prednjači model P9 Lite, ki je v prvem tednu prodaje presegel vsa pričakovanja in predstavljal kar 40% prodaje. Sledi pa mu model P9, ki prav tako presega prodajo svojega predhodnika.

Huawei je pri ustvarjanju dvojne kamere, značilne za P9 in P9 Plus sodeloval s podjetjem Leica Camera AG in rezultat sta čudoviti napravi, ki zajemata izjemne fotografije. Dvojna kamera ponese fotografiranje s pametnimi telefoni na nov nivo in uporabnikom omogoča zajemanje tako živih barv, kot izjemnih črno-belih slik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki