marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Huawei P9 je najboljši evropski pametni telefon


22.08.2016
Objavil: Dare Gliha

Huawei P9 je bil s strani Evropske zveze za sliko in zvok (EISA) imenovan za najboljši pametni telefon v kategoriji best European Consumer Smartphone 2016-17. Huawei je bil v tej kategoriji prepoznan že četrto leto zapored.

Huawei P9 je bil zasnovan z namenom prenove mobilne fotografije in je prvi pametni telefon, soustvarjen z ikonskim podjetjem Leica Camera AG. Dvojna kamera na P9 telefonu ponuja edinstveno izkušnjo ter uporabniku omogoča zajemanje tako živih barv, kot črno belih fotografij neprimerljive jasnosti, bogatosti in pristnosti.

EISA sodniki so pri podelitvi nagrade telefonu Huawei P9 razglasili: ''Včasih je trud za optimizacijo najpomembnejših funkcij neprecenljiv in to je prav tisto, v čemer je P9 dober. S 5.2-palčnim IPS-NEO LCD zaslonom visoke ločljivosti, octa-core HiSilicon Kirin 955 SoC in Android OS 6.0 z Emotion UI 4.1, je P9 na voljo v impresivnem naboru dizajnov, narejenih iz različnih materialov. Toda to še ni vse, Huawei P9 se zapiše v zgodovino, saj je prvi proizvajalec pametnih telefonov, ki je fotografsko znanje podjetja Leica pridružil pametnim telefonom. Dvojna kamera zajame več svetlobe in zagotovi bolj jasne fotografije ter videe. 3000 mAh baterija ima dovolj moči, da zajame vse dragocene trenutke med posameznimi polnjenji, eleganten videz diamantno-rezanih in zaobljenih robov na brezšivnem dizajnu, v kombinaciji s 2.5D steklom pa naredi P9 preprosto očarljiv''

Glory Zhang, direktorica marketinga v Huawei Consumer BG je komentirala: '' Počaščeni smo, da smo prejeli EISA nagrado že četrto leto zapored. Ta naziv je dokaz naše zavezanosti ustvarjanju inovacij na področju mobilnih naprav. Izvrsten dizajn P9 telefona, ki so ga pohvalili tudi EISA sodniki, je rezultat razvoja in pozornosti najboljših industrijskih oblikovalcev na svetu in njihov trud se je pokazal v vizualno osupljivem izdelku.''

Globalne pošiljke telefonov P9 in P9 Plus so julija presegle 4.5 milijonov, prodaja pa je bila najštevilčnejša v Franciji, na Finskem in v Veliki Britaniji. Huawei P9 tudi v Sloveniji beleži rekordno prodajo, saj z njim odlične fotografije zajema že več kot 5.000 uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki