marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Huawei Ascend P7 in G6 na voljo v Telekomu Slovenije


18.09.2014
Objavil: Thomas Bergant

Vrhunska pametna telefona Huawei Ascend P7 in G6 sta že na voljo slovenskim uporabnikom, od sedaj naprej pa sta dostopna tudi pri Telekomu Slovenije. Huawejev vodilni pametni telefon četrte generacije (4G) na svetu, model Ascend P7 s samo 6,5 milimetrov premera je tudi eden izmed najtanjših LTE mobilnih telefonov, ki v svojem posebej oblikovanem ohišju skrivajo najnaprednejše funkcionalnosti programske in strojne opreme.

Telefon je opremljen s 5 - inčnim zaslonom na dotik in fotoaparatoma z 8 milijoni slikovnih točk na sprednji strani ter 13 milijoni na hrbtni strani.

S podporo operacijskega sistema Android in najnovejšim intuitivnim vmesnikom Emotion 2.3, ponuja najbolj popularen pametni telefon družbe Huawei vrhunsko kakovost ter možnost povezanja s svojimi najbližjimi, kjerkoli in kadarkoli. Model Ascend 7 ima tudi edinstveno funkcijo Ultra Snapshot, ki uporabniku omogoča, da vključi kamero v 1,2 sekunde, tudi kadar je naprava v stanju mirovanja. Uporabo fotoaparata je družba še izboljšala s številnimi drugimi funkcijami. Uporabniki lahko z izvrstno sprednjo kamero, s kar 8 milijoni slikovnih točk in 10 stopenjsko samodejno obdelavo posnamejo še boljše »selfije« in skupinske avtoportrete, tako imenovane »grufije«.

Zahvaljujoč hitri povezljivosti omrežja LTE in edinstveni dvojni anteni, ki izboljšuje sprejemanje signala, je ogled multimedijskih vsebin uporabnikom vedno na dosegu roke. Poleg visoko kakovostne baterije s kapaciteto 2500 mAh, ima model Ascend P7 vgrajeno energetsko varčno tehnologijo in posebno nastavitev, ki omogoča uporabnikom, da zadnjih 10 odstotkov baterije shranijo za naslednjih 24 ur ter jo uporabljajo samo za osnovne funkcije kot so klicanje in brskanje po adresarju.

Drugi vodilni model družbe Huawei je Ascend G6, z zmogljivim štiri jedrnim procesorjem 1,2 GHz, baterijo s kapaciteto 2000 mAh, 4,5 - inčni gHD LCD zaslonom in s sprednjo kamero pet milijonov slikovnih pik. Zahvaljujoč hitri povezljivosti omrežja LTE lahko uporabniki prenesejo film v nekaj minutah in pošljejo dokument v zgolj nekaj sekundah. Mobilni telefon podpira tudi tehnologijo NFC za mobilno plačevanje. S samo 115 grami in 7,85 milimetri, lahko uporabniki uživajo v izredni funkcionalnosti telefona, kot jih prinašata na primer vmesnik Emotion in kakovosten fotoaparat.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na sledeči povezavi: Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G6.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki