marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

HTC Europe predstavlja svojo e-poštno storitev pod imenom HTCmail

Deli z ostalimi

17.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

HTC je nedolgo nazaj predstavil storitev HTCmail, varno in popolnoma prilagodljivo storitev, ki temelji na Microsoft Hosted Exchange platformi.

HTC ponuja realno časovni dostop do maksimalno petih različnih e-poštnih naslovov, službenih ali osebnih, združenih in v trenutki dostavljenih na mobilno napravo preko Outlooka 2007. Storitev podpira prenašanje e-pošte, kontaktov in koledarskih vpisov, kar uporabnikom omogoča enostaven dostop do informacij in komunikacije medtem, ko so na poti.

Storitev HTCmail je združljiva z vsemi HTC napravami in bo na voljo na izbranih evropskih trgih že v tem mesecu.

»Tako HTC TyTN II, kakor tudi HTCmail sta hitra, enostavno dostopna na poti v smislu lastnosti in povezovanja, kar je bilo prej rezervirano za računalniški svet,« je dejal Florian Seiche, podpredsednik družbe HTC Europe. »Ta ponudba je popoln zadetek za zahtevne mobilne uporabnike, ki so dosti na poti in lahko sedaj pridobijo z odličnimi lastnostmi, katere ponuja HTC TyTN II skupaj z izredno hitrim mobilnim dostopom, ki ga ponujajo operaterji.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki