marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

HTC želi med prvih pet

Deli z ostalimi

29.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Peter Chou, predsednik azijskega proizvajalca mobilnikov HTC je dejal, da želi, da se podjetje v bližnji prihodnosti prebije med prvih pet proizvajalcev mobilnikov. HTC je trenutno med prvo deseterico, prodor pa načrtujejo z modeli kot sta Touch Diamond in prihajajoči Dream.

Chou predvideva, da bo podjetje kmalu povečalo prodajo sedanjih 15 milijonov enot letno za kar šestkrat. HTC že sedaj krepko povečuje prodajo Touch Diamonda in prihajajoče različice PRO, kar bo po njegovih besedah povečalo ugled podjetja. Vseeno pa jih na tej poti pričakujeta dve oviri in sicer prihod Appla ter pomanjkanje vstopnih modelov.

Čeprav je Applova nevarnost dokaj majhna, saj prodajo le okoli 10 milijonov enot, je pomankanje vstopnih mobilnikov, ki bi jih lahko prodajali na vzhajajočih trgih bolj zaskrbljujoče. Na teh trgih jih prehitevajo konkurenti kot so Nokia, saj je njihov glavni cilj čimvečja prodaja na teh novih trgih, hkrati pa lahko tamkajšnjim uporabnikom ponudijo celo paleto vstopnih modelov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki