marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

HTC Vive odslej na voljo tudi na našem tržišču

Deli z ostalimi

06.03.2017
Objavil: Dare Gliha

HTC Vive je od 1. marca dalje na voljo tudi za slovenske kupce. HTC sporoča, da je poleg Slovenije to možnost danes dobilo še osem drugih držav (Bolgarija, Ciper, Estonija, Grčija, Hrvaška, Madžarska, Romunija in Slovaška). Kupci lahko izdelek naročijo na spletni strani www.vive.com.

Peter Frolund, podpredsednik za VR v Evropi pri podjetju HTC, je ob tem dejal: »Glede na izjemen odziv v zahodni Evropi smo zelo veseli, da lahko izdelek ponudimo tudi kupcem v devetih državah srednje in vzhodne Evrope. Zavedamo se, da so te države dom nekaterih najbolj strastnih igralcev iger, zato nas resnično veseli, da bo ta revolucionaren izdelek za navidezno resničnost sedaj na voljo najširšemu krogu kupcev.«

Vive, ki je bil uradno predstavljen aprila lani, je na voljo za 899 € in trenutno dostopen v 30 evropskih državah.

HTC Vive je ob tem najavil tudi dostopnost in ceno za izdelka Vive Tracker in Vive Deluxe Audio Strap. Vive Tracker, izdelek za brezžično povezavo med povezanimi orodji in sistemom Vive, bo do 27. marca na voljo za razvijalce prek spletne strani Vive.com. Vive Deluxe Audio Strap pa bo na voljo v prednaročilu od 2. maja s predvideno dostavo v juniju. Oba izdelka bosta na voljo s priporočeno prodajno ceno 119,99 €.

Vive Tracker
Vive bo dodatno razširil svoj vodilni VR-ekosistem, s tem ko bo razvijalcem omogočil, da vnesejo objekte iz resničnega sveta v VR-okolje in tako ustvarijo še boljšo VR-izkušnjo. Vive je sicer že prejel prek 2300 prijav za prvih 1000 Vive Trackerjev. Prijave vključujejo številna VR-področja, ki niso namenjena igram, kot so izobraževanje, poučevanje, zdravstvo, dobro počutje itd. Pravzaprav je skoraj 60 % prijav takih, ki ne vključujejo igranja iger ali niso namenjene zabavi.

Vive Tracker bo za nakup na voljo v dveh fazah. Najprej (do 27. marca) bo na voljo za tiste, ki želijo ustvarjati vsebino, splošna dostopnost pa bo kasneje letos, ko bodo na voljo tudi novi pripomočki oziroma izdelki.

Vive Deluxe Audio Strap
Vive Deluxe Audio Strap združuje integrirani zvočni sistem z novimi funkcijami, ki omogočajo udobje pri dolgotrajni uporabi. Deluxe Audio Strap prihaja tudi z novimi velikostmi za hitrejšo prilagoditev in posledično hitrejši skok v VR-okolje. Še več, vsi novi sistemi Vive bodo vključevali Deluxe Audio Strap pri vsakem nakupu. Kupci bodo prejeli svoj Deluxe Audio Strap s splošno dostopnostjo v juniju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki