marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

HTC Vive je prejel nagrado na igričarskem sejmu Gamescom


21.08.2015
Objavil: Thomas Bergant

Družba HTC je z napravo za doživljanje navidezne resničnosti HTC Vive navdušila na sejmu Gamescom, največjem evropskem videoigram posvečenem dogodku, ki ga je obiskalo prek 345.000 ljudi iz 96 držav. Na tekmovanju v okviru dogodka, ki je med 5. in 9. avgustom 2015 potekal v nemškem Kölnu, je naprava HTC Vive prejela nagrado v kategoriji za najboljšo strojno opremo »[i]Best Hardware incl. Peripheral[/i]«.

Ljubitelji videoiger so se lahko na sejmu tudi sami prepričali o realistični izkušnji nagrajene naprave HTC Vive, ko lahko uporabnik vstane, se premika po prostoru in odkriva svoj virtualni svet. Uporabniki so z naglavnim kompletom preizkusili visoko kakovost grafike, video s hitrostjo 90 sličic na sekundo in izjemno kakovost predvajanja zvoka ter tako vstopili v resnično interakcijo s svojim okoljem. Naprava HTC Vive tehnologijo sledenja Stream VR tracking in tehnologijo vhodnih naprav družbe Valve združuje s priznanim dizajnom in inženirskim talentom družbe HTC.

Utrinke z dogodka Gamescom in navdušenje obiskovalcev nad napravo HTC Vive si lahko ogledate v kratkem filmu.

Zgodovinski razvoj družbe HTC temelji na premikanju meja mogočega in ustvarjanja pionirskih rešitev, ki krepijo ugled podjetja in ga povezujejo z inovacijami, inženirskim prebojem in oblikovanjem prihodnosti človeških komunikacij. Primer tovrstnega napredka podjetja v letošnjem letu je bila premierna predstavitev naprave HTC Vive na mobilnem kongresu 2015, ki je potekala marca v Barceloni. S priznanim dizajnom in inženirskim talentom je naprava HTC Vive začrtala nove smernice za tehnologijo na področju navidezne resničnosti.

Za več informacij o napravi HTC Vive obiščite www.HTCVR.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki