marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

članki

Nadgradnja HTC TyTN na Windows Mobile 6

Deli z ostalimi

25.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Lastniki HTC TyTN pametnih mobilnikov si sedaj lahko naložite na svojo napravo zadnjo verzijo operacijskega sistema Windows Mobile 6.

HTC Europe je dal na trg zastonjsko Windows Mobile 6 Professional ROM nadgradnjo za HTC TyTN, prvo HTC napravo, ki je deležna uradne nadgradnje. Nadgradnja operacijskega sistema je zastonj na voljo preko »My Downloads« sektorja na HTC eClub spletni strani. Programska oprema je na voljo v več jezikih, kot so Angleščina, Nemščina, Španščina in Italijanščina.

Uporabniki HTC TyTN pametnega telefona, ki boste svoj mobilnik nadgradili na Windows Mobile 6 verzijo, si naredite kopijo vsebin shranjenih na napravi, saj se le-te med nadgardnjo navadno izbrišejo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki