marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

HTC postal ekskluzivni dobavitelj telefonov za ligo prvakov UEFA in Ligo Europa

Deli z ostalimi

14.12.2012
Objavil: Dare Gliha

HTC je oznanil triletno pogodbo, s katero bo postal uradni partnerski dobavitelj telefonov za Ligo prvakov UEFA in Ligo Europa.

Partnerstvo, ki se začenja januarja 2013 postavlja HTC naravnost v središče dveh najelitnejših nogometnih tekmovanj. Tako mu omogoča, da nogometnim navdušencem s celega sveta ponudi nove in inovativne načine, da bi bili še bližje dogajanju. Ljubitelji bodo lahko vsak trenutek kadarkoli delili z drugimi, bodisi s stadiona med tekmo, bodisi med ogledom vsebin na HTC-jevi napravi.

“Nogomet po celem svetu zbuja toliko strasti in navdušeni smo, da smo postali partner nekaterih najuglednejših športnih dogodkov,” je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. “Z UEFO bomo tesno sodelovali, da vsem ljubiteljem zagotovimo pravo nogometno izkušnjo in jo še dodatno nadgradimo z bogato mobilno izkušnjo.”

Gianni Infantino, generalni sekretar UEFE je povedal: “HTC-ju z veseljem izrekam dobrodošlico v družini Lige prvakov UEFA in Lige Europa. UEFA in HTC bosta v okviru tega partnerstva v svetovni javnosti promovirala evropski klubski nogomet in prinašala nove možnosti za vključevanje ljubiteljev nogometa v naša tekmovanja. Cenimo HTC-jevo podporo in zavezanost partnerstvu, zato pričakujemo, da bo njihov prispevek dvignil ugled njihove blagovne znamke na svetovni ravni.”

To partnerstvo združuje HTC-jevo tradicijo sodelovanja z vrhunskimi svetovnimi ustvarjalci iz sveta glasbe, fotografije, dizajna in športa s skupnimi zanimanji in strastmi potrošnikov celega sveta.

HTC bo v okviru partnerstva z Ligo prvakov UEFA in Evropsko ligo UEFA postal tudi uradni svetovni dobavitelj pametnih telefonov za finale Superpokala UEFA leta 2013 in 2014 ter za finale ženske Lige prvakov UEFA leta 2013, 2014 in 2015.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki