marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

HTC postal ekskluzivni dobavitelj telefonov za ligo prvakov UEFA in Ligo Europa

Deli z ostalimi

14.12.2012
Objavil: Dare Gliha

HTC je oznanil triletno pogodbo, s katero bo postal uradni partnerski dobavitelj telefonov za Ligo prvakov UEFA in Ligo Europa.

Partnerstvo, ki se začenja januarja 2013 postavlja HTC naravnost v središče dveh najelitnejših nogometnih tekmovanj. Tako mu omogoča, da nogometnim navdušencem s celega sveta ponudi nove in inovativne načine, da bi bili še bližje dogajanju. Ljubitelji bodo lahko vsak trenutek kadarkoli delili z drugimi, bodisi s stadiona med tekmo, bodisi med ogledom vsebin na HTC-jevi napravi.

“Nogomet po celem svetu zbuja toliko strasti in navdušeni smo, da smo postali partner nekaterih najuglednejših športnih dogodkov,” je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. “Z UEFO bomo tesno sodelovali, da vsem ljubiteljem zagotovimo pravo nogometno izkušnjo in jo še dodatno nadgradimo z bogato mobilno izkušnjo.”

Gianni Infantino, generalni sekretar UEFE je povedal: “HTC-ju z veseljem izrekam dobrodošlico v družini Lige prvakov UEFA in Lige Europa. UEFA in HTC bosta v okviru tega partnerstva v svetovni javnosti promovirala evropski klubski nogomet in prinašala nove možnosti za vključevanje ljubiteljev nogometa v naša tekmovanja. Cenimo HTC-jevo podporo in zavezanost partnerstvu, zato pričakujemo, da bo njihov prispevek dvignil ugled njihove blagovne znamke na svetovni ravni.”

To partnerstvo združuje HTC-jevo tradicijo sodelovanja z vrhunskimi svetovnimi ustvarjalci iz sveta glasbe, fotografije, dizajna in športa s skupnimi zanimanji in strastmi potrošnikov celega sveta.

HTC bo v okviru partnerstva z Ligo prvakov UEFA in Evropsko ligo UEFA postal tudi uradni svetovni dobavitelj pametnih telefonov za finale Superpokala UEFA leta 2013 in 2014 ter za finale ženske Lige prvakov UEFA leta 2013, 2014 in 2015.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki