marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

HTC postal ekskluzivni dobavitelj telefonov za ligo prvakov UEFA in Ligo Europa

Deli z ostalimi

14.12.2012
Objavil: Dare Gliha

HTC je oznanil triletno pogodbo, s katero bo postal uradni partnerski dobavitelj telefonov za Ligo prvakov UEFA in Ligo Europa.

Partnerstvo, ki se začenja januarja 2013 postavlja HTC naravnost v središče dveh najelitnejših nogometnih tekmovanj. Tako mu omogoča, da nogometnim navdušencem s celega sveta ponudi nove in inovativne načine, da bi bili še bližje dogajanju. Ljubitelji bodo lahko vsak trenutek kadarkoli delili z drugimi, bodisi s stadiona med tekmo, bodisi med ogledom vsebin na HTC-jevi napravi.

“Nogomet po celem svetu zbuja toliko strasti in navdušeni smo, da smo postali partner nekaterih najuglednejših športnih dogodkov,” je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. “Z UEFO bomo tesno sodelovali, da vsem ljubiteljem zagotovimo pravo nogometno izkušnjo in jo še dodatno nadgradimo z bogato mobilno izkušnjo.”

Gianni Infantino, generalni sekretar UEFE je povedal: “HTC-ju z veseljem izrekam dobrodošlico v družini Lige prvakov UEFA in Lige Europa. UEFA in HTC bosta v okviru tega partnerstva v svetovni javnosti promovirala evropski klubski nogomet in prinašala nove možnosti za vključevanje ljubiteljev nogometa v naša tekmovanja. Cenimo HTC-jevo podporo in zavezanost partnerstvu, zato pričakujemo, da bo njihov prispevek dvignil ugled njihove blagovne znamke na svetovni ravni.”

To partnerstvo združuje HTC-jevo tradicijo sodelovanja z vrhunskimi svetovnimi ustvarjalci iz sveta glasbe, fotografije, dizajna in športa s skupnimi zanimanji in strastmi potrošnikov celega sveta.

HTC bo v okviru partnerstva z Ligo prvakov UEFA in Evropsko ligo UEFA postal tudi uradni svetovni dobavitelj pametnih telefonov za finale Superpokala UEFA leta 2013 in 2014 ter za finale ženske Lige prvakov UEFA leta 2013, 2014 in 2015.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki