marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

HTC One M9 naprodaj v Sloveniji

Deli z ostalimi

13.04.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC je v sodelovanju s Si.mobilom tudi v Sloveniji predstavil svoj najbolj zmogljiv pametni telefon doslej – HTC One M9. Slovenski uporabniki lahko najnovejšega paradnega konja družine HTC One kupijo od danes dalje. Pri Si.mobilu je HTC One M9 dostopen v posebni promocijski ponudbi že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L.

Ob predstavitvi novega HTC One M9 v Sloveniji je Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC, dejala: »Družba HTC je eden vodilnih akterjev v kolesju razvoja mobilnih tehnologij. Novi HTC One M9 je ponos podjetja in rezultat uspešnega dosedanjega dela. Še posebej velik doprinos predstavlja za uporabnike, saj s kakovostno uporabniško izkušnjo bogati njihov svet. Zadovoljna sem, da je HTC One M9 sedaj na razpolago tudi slovenskim uporabnikom.«

Dovršen videz in tehnologija

Zahtevna pričakovanja v mobilni industriji so po triletnih prizadevanjih za odličnost pametnega telefona HTC One M9 vodila v izviren dizajn v kombinaciji s pametnimi funkcijami. Plemenit videz naprave s prepoznavnimi kovinskimi robovi in elegantnimi krivuljami, nova izkušnja z uporabniškim vmesnikom HTC Sense™ 7 in inteligentna aplikacija HTC BlinkFeed™, s katero ima uporabnik zanj najpomembnejše informacije kar na domačem zaslonu naprave, so le nekatere izmed lastnosti novega HTC One M9, ki oživljajo svet uporabnikov.

Kot je pojasnil dr. Marko Savković, vodja produktnega trženja za srednjo in vzhodno Evropo pri HTC, je HTC One M9 uporabi pametnih telefonov dodal novo razsežnost: »S pametnimi funkcijami, ki zagotavljajo celostno mobilno izkušnjo, in navdušujočim oblikovanjem, HTC One M9 prerašča zgolj vlogo mobilnega telefona. Postaja namreč podaljšek svojega lastnika, saj omogoča tesno povezanost uporabnika s stvarmi, ki so zanj najbolj pomembne. Na eni strani tako odpira priložnosti za nova doživetja, na drugi pa poskrbi, da lahko uporabnik z ogledom videoposnetkov vedno znova podoživi najlepše trenutke.«

Pri Si.mobilu že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L

Novi HTC One M9 je v Si.mobilovi posebni promocijski ponudbi na voljo že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L, brez vezave pa že za 729 EUR. »Uporabnikom želimo zagotoviti najboljša doživetja z najnovejšim odličnim telefonom HTC One M9, zato smo pripravili posebno promocijsko ponudbo na paketu, ki omogoča neskončne klice, sporočila in največ interneta – kar 15 GB. Si.mobilovi uporabniki bodo tako lahko izkoristili vse prednosti inovativnega telefona v novem omrežju 4G/LTE, ki je na voljo že več kot 80 odstotkom prebivalstva,« je povedal Jure Bohinc, produktni vodja segmenta zasebnih uporabnikov Si.mobila.

HTC One M9 je v Sloveniji dostopen v dvobarvni srebrni in rožnato-zlati kombinaciji, enobarvnih metalno sivi in zlati ter dvobarvni zlati in rožnati barvni različici.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki