marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

HTC One M9 naprodaj v Sloveniji

Deli z ostalimi

13.04.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC je v sodelovanju s Si.mobilom tudi v Sloveniji predstavil svoj najbolj zmogljiv pametni telefon doslej – HTC One M9. Slovenski uporabniki lahko najnovejšega paradnega konja družine HTC One kupijo od danes dalje. Pri Si.mobilu je HTC One M9 dostopen v posebni promocijski ponudbi že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L.

Ob predstavitvi novega HTC One M9 v Sloveniji je Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC, dejala: »Družba HTC je eden vodilnih akterjev v kolesju razvoja mobilnih tehnologij. Novi HTC One M9 je ponos podjetja in rezultat uspešnega dosedanjega dela. Še posebej velik doprinos predstavlja za uporabnike, saj s kakovostno uporabniško izkušnjo bogati njihov svet. Zadovoljna sem, da je HTC One M9 sedaj na razpolago tudi slovenskim uporabnikom.«

Dovršen videz in tehnologija

Zahtevna pričakovanja v mobilni industriji so po triletnih prizadevanjih za odličnost pametnega telefona HTC One M9 vodila v izviren dizajn v kombinaciji s pametnimi funkcijami. Plemenit videz naprave s prepoznavnimi kovinskimi robovi in elegantnimi krivuljami, nova izkušnja z uporabniškim vmesnikom HTC Sense™ 7 in inteligentna aplikacija HTC BlinkFeed™, s katero ima uporabnik zanj najpomembnejše informacije kar na domačem zaslonu naprave, so le nekatere izmed lastnosti novega HTC One M9, ki oživljajo svet uporabnikov.

Kot je pojasnil dr. Marko Savković, vodja produktnega trženja za srednjo in vzhodno Evropo pri HTC, je HTC One M9 uporabi pametnih telefonov dodal novo razsežnost: »S pametnimi funkcijami, ki zagotavljajo celostno mobilno izkušnjo, in navdušujočim oblikovanjem, HTC One M9 prerašča zgolj vlogo mobilnega telefona. Postaja namreč podaljšek svojega lastnika, saj omogoča tesno povezanost uporabnika s stvarmi, ki so zanj najbolj pomembne. Na eni strani tako odpira priložnosti za nova doživetja, na drugi pa poskrbi, da lahko uporabnik z ogledom videoposnetkov vedno znova podoživi najlepše trenutke.«

Pri Si.mobilu že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L

Novi HTC One M9 je v Si.mobilovi posebni promocijski ponudbi na voljo že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L, brez vezave pa že za 729 EUR. »Uporabnikom želimo zagotoviti najboljša doživetja z najnovejšim odličnim telefonom HTC One M9, zato smo pripravili posebno promocijsko ponudbo na paketu, ki omogoča neskončne klice, sporočila in največ interneta – kar 15 GB. Si.mobilovi uporabniki bodo tako lahko izkoristili vse prednosti inovativnega telefona v novem omrežju 4G/LTE, ki je na voljo že več kot 80 odstotkom prebivalstva,« je povedal Jure Bohinc, produktni vodja segmenta zasebnih uporabnikov Si.mobila.

HTC One M9 je v Sloveniji dostopen v dvobarvni srebrni in rožnato-zlati kombinaciji, enobarvnih metalno sivi in zlati ter dvobarvni zlati in rožnati barvni različici.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki