marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

HTC okrepil vodstvo za pripravo na prihodnjo rast


04.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba HTC, vodilno svetovno podjetje na področju inovacij in oblikovanja mobilnih telefonov, je napovedala vrsto napredovanj in novo ustanovljenih vodilnih položajev, usmerjenih v izgradnjo boljših temeljev za nadaljnjo rast.

"Ker se industrija pametnih telefonov širi s svetlobno hitrostjo, je za HTC bistvenega pomena, da poveča svoje možnosti upravljanja od znotraj, hkrati pa dodaja zunanje strokovno znanje," je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. "Ta najava ni samo znak naše trenutne rasti in napredka, temveč naša vizija, da edinstvene pametne telefone približamo ljudem po vsem svetu."

Ron Louks, direktor oddelka za strateški razvoj
Ron Louks bo kot novi direktor oddelka za strateški razvoj v podjetju HTC odgovoren za nove strateške pobude, tehnološke ideje in bo v tesnem sodelovanju s tehnološkim in izvedbenim oddelkom. Preden se je pridružil podjetju HTC, je bil direktor tehnološkega oddelka v podjetju Sony Ericsson.

Kouji Kodera, direktor produktnega razvoja
Novi direktor produktnega razvoja v podjetju HTC bo Kouji Kodera, ki bo odgovoren za globalno načrtovanje portfelja HTC izdelkov in upravljanje. Kot izkušen veteran v mobilni industriji ima Kodera za seboj že dolgo zgodovino načrtovanja portfelja mobilnih naprav. Preden se je pridružil podjetju HTC, je kot direktor produktnega razvoja delal v podjetju Sony Ericsson.

David Chen, tehnični direktor
Prej podpredsednik oddelka za razvoj izdelkov David Chen je napredoval v tehničnega direktorja. Še naprej bo vodil razvoj izdelkov HTC in inženiring. Kot eden prvih zaposlenih v družbi HTC je leta 1997 odigral ključno vlogo pri uspehu družbe. Pod njegovim vodstvom je HTC uspešno ustvaril številne prve in najbolj inovativne pametne telefone na svetu.

S to napovedjo bosta za krepitev ponudbe HTC izdelkov po vsem svetu s Kodero in Chenom tesno sodelovala tudi HTC-jev direktor za inovacije Horace Luke in direktor marketinga John Wang.

Jason Mackenzie, predsednik HTC Severna Amerika in Latinska Amerika
Prej podpredsednik HTC Severne Amerike Jason Mackenzie je napredoval v predsednika HTC Severna Amerika in Latinska Amerika. Kot predsednik bo Mackenzie še naprej snoval strategije za rast trga v Severni Ameriki in Latinski Ameriki, kjer je že prispeval k veliki uspešnosti podjetja HTC. Kot eden od ustanovnih članov HTC Severna Amerika je leta 2005 HTC v Severni Ameriki popeljal v močan porast.

Florian Seiche, predsednik HTC Evropa, Bližnji vzhod in Afrika
Prej podpredsednik HTC Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA) Florian Seiche je napredoval v predsednika HTC EMEA. Kot ustanovitelj HTC EMEA poslovanja leta 2005 je povečal poslovanje in blagovno znamko HTC povzdignil na eno od top znamk pametnih telefonov v regiji EMEA.

HTC je napovedal tudi, da je Jason Juang, izvršni podpredsednik družbe HTC, zapustil podjetje, da bi se posvetil še drugim priložnostim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki