marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Podjetje HTC z novim, bolj zmogljivim modelom s pomenljivim imenom-Love

Deli z ostalimi

20.12.2006
Objavil: Klemen Sterle

HTC bo kmalu oznanil HTC Love, variacijo HTC Artemisa, vendar z več spomina in multimedijskimi funkcijami. Nova pridobitev je že bila oznanjena s strani Dopod kot Dopod M700.

Opremljen z medijskim centrom, vgrajenim multimedijskim predvajalnikom z izenačevalnikom ter ojačevalnikom zvoka, bo HTC Love ponudil dober glasbeni dodatek v primerjavi z HRC Artemisom. Poleg tega ima vgrajen FM radio in je zmožen prenašat glasbo in avdio-video vsebino. Prav tako podpira brezžični dostop, ki pospeši proces prenašanja.. Uporabniki, ki cenijo več prostora na napravah, bodo z navdušenjem opazili, da je dodanih še 128 Mb spomina, kar je idealno, če želimo na telefonu obdržati kaksno skladbo ali video več. Nabor povezovanja zmožnih funkcij je tudi lep: WLAN 802.11b/g, quadband, GPRS, EDGE in bluetooth v2.0 nam bo dal zelo širok in uporaben nabor možnosti povezovanja v svet - kjerkoli.

Še malce tehničnih specifikacij:

* GSM Quadband (850/900/1900/1800 MHz)
* EDGE/GPRS
* WiFi
* TI OMAP 850 procesor
* Vgrajen FM radio
* 2-megapikselna CMOS kamera
* 2.8-inčen 64 k barven LCD (340 x 240 pikslov)
* 256 MB ROM; 64 MB RAM
* microSD razširitveno mesto (512MB card vključeno)
* bluetooth v2.0 z A2DP in AVRCP
* 802.11g, USB and infrardeči žarek
* velikost: 108 x 58 x 16.8 mm
* teža: 130g

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki