marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Podjetje HTC z novim, bolj zmogljivim modelom s pomenljivim imenom-Love

Deli z ostalimi

20.12.2006
Objavil: Klemen Sterle

HTC bo kmalu oznanil HTC Love, variacijo HTC Artemisa, vendar z več spomina in multimedijskimi funkcijami. Nova pridobitev je že bila oznanjena s strani Dopod kot Dopod M700.

Opremljen z medijskim centrom, vgrajenim multimedijskim predvajalnikom z izenačevalnikom ter ojačevalnikom zvoka, bo HTC Love ponudil dober glasbeni dodatek v primerjavi z HRC Artemisom. Poleg tega ima vgrajen FM radio in je zmožen prenašat glasbo in avdio-video vsebino. Prav tako podpira brezžični dostop, ki pospeši proces prenašanja.. Uporabniki, ki cenijo več prostora na napravah, bodo z navdušenjem opazili, da je dodanih še 128 Mb spomina, kar je idealno, če želimo na telefonu obdržati kaksno skladbo ali video več. Nabor povezovanja zmožnih funkcij je tudi lep: WLAN 802.11b/g, quadband, GPRS, EDGE in bluetooth v2.0 nam bo dal zelo širok in uporaben nabor možnosti povezovanja v svet - kjerkoli.

Še malce tehničnih specifikacij:

* GSM Quadband (850/900/1900/1800 MHz)
* EDGE/GPRS
* WiFi
* TI OMAP 850 procesor
* Vgrajen FM radio
* 2-megapikselna CMOS kamera
* 2.8-inčen 64 k barven LCD (340 x 240 pikslov)
* 256 MB ROM; 64 MB RAM
* microSD razširitveno mesto (512MB card vključeno)
* bluetooth v2.0 z A2DP in AVRCP
* 802.11g, USB and infrardeči žarek
* velikost: 108 x 58 x 16.8 mm
* teža: 130g

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki