marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

HTC Flyer že na prodajnih policah


18.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Podjetje HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij, je oznanilo, da bo njihova prva tablica, HTC Flyer, že na prodajnih policah. S kombiniranjem HTC-jevega prepoznavnega oblikovalskega sloga in prenovljene uporabniške izkušnje HTC Sense, ki je bila posebej prirejena za tablice, HTC Flyer združuje interakcijo pisala in dotika v kombiniranem 3G in WiFi modelu, oziroma v le WiFi modelu. HTC Flyer bo v prodaji na voljo tako v maloprodaji kot prek spletne strani HTC.com, kjer ga bodo uporabniki lahko neposredno naročili.

»Navdušeni smo nad pozitivnimi odzivi, ki jih je bil HTC Flyer deležen od svoje prve predstavitve v februarju, in veseli nas, da ga sedaj lahko pripeljemo na večje trge v regiji EMEA,« je povedal Florian Seiche, predsednik HTC EMEA. »HTC Flyer je popolnoma drugačen od katere koli druge tablice na trgu in veselimo se povratnih informacij o tem, na koliko različnih tnačinov ga naši potrošniki uporabljajo vsak dan – tako za delo kot za zabavo.«

HTC Flyer s kombinacijo 3G in WiFi povezave ima vgrajenih 32 GB notranjega spomina, ki ga je možno s kartico microSD dodatno razširiti še za 32 GB. Druga različica tablice bo z WiFi možnostjo povezovanja in z razširljivimi 16 GB notranjega spomina. Obe različici bosta na voljo skupaj s pisalom Magic Pen, ki bo delovalo skupaj s HTC tehnologijo Scribe in ki bo nudilo alternativo interakciji prstnih blazinic z zaslonom.

Od 16. maja dalje je HTC Flyer na voljo v naslednjih državah, tako na prodajnih policah operaterjev kot prek spletne strani HTC.com: Velika Britanija, Francija, Nemčija, Italija, Španija, Grčija, Portugalska, Danska, Norveška, Švedska, Češka, Madžarska, Poljska in Romunija. V Sloveniji bo na voljo v juniju 2011.

Vrhunski dizajn in zmogljivost
S težo, ki je primerljiva knjigi z mehkimi platnicami, in obdan z vitkim aluminijastim ohišjem, HTC Flyer odraža slog in vrhunsko kakovost izdelave, ki sta oblikovala HTC-jev ugled na trgu pametnih telefonov. S 7-palčnim zaslonom, kot strela hitrim 1,5 gigaherčnim procesorjem in visokohitrostnimi brezžičnimi zmogljivostmi je HTC Flyer več kot odlična izbira za tiste, ki so čakali na kompaktno in zmogljivo tablico.

HTC Sense za tablico
Posebej za HTC Flyer prilagojena uporabniška izkušnja HTC Sense se osredotoča na presenečanje in navduševanje ljudi z imenitnim 3D namizjem. Podobno kot na novem telefonu HTC Sensation, tudi na tablici HTC Flyer enkraten vrtiljak vtičnikov poskrbi za to, da so najbolj pomembne vsebine in informacije v vidnem centru uporabniške izkušnje. Ob tem ne gre pozabiti niti na vrhunske zmogljivosti spletnega brskanja, ki so podprte s tehnologijo Flash 10 in HTML 5.

Pretakanje mobilnih filmov s HTC Watch
HTC Flyer je prva tablica, na kateri je premierno predstavljen HTC Watch, HTC-jeva najnovejša storitev za prenos video vsebin, ki ponuja več kot 600 vrhunskih filmov in TV oddaj večjih filmskih in TV studiev. Video vsebine je možno kupiti ali si jih sposoditi ter si jih takoj ogledati s pomočjo naprednega prenosa. Ob nakupu se filmi shranijo v »omarici v oblaku«, prenos in predvajanje teh istih vsebin pa je nato omogočen kar petim registriranim HTC napravam.

Tehnologija HTC Scribe
Tehnologija HTC Scribe predstavlja val integriranih »digital ink« inovacij, ki omogočajo enostavno beleženje zapiskov, podpisovanje pogodb, skiciranje pa tudi označevanje spletnih strani in fotografij. Beleženje zapiskov je sedaj prvič postalo zares pametno s pomočjo sinhroniziranja pisanja po zaslonu in avdio beleženja Timemark. En dotik besede v zapisku vas takoj pripelje do točno določenega mesta na avdio posnetku, s čimer lahko zapiske umestite v kontekst posnetega pogovora. Zapiski so prav tako integrirani v koledar, ob prvem opomniku na sestanek pa se vam samodejno ponudi možnost beleženja novega zapiska, v primeru ponavljajočega dogodka pa dopolnjevanje starejših zapiskov. Kot prva tablica v industriji ima HTC Flyer vgrajeno tudi možnost sinhroniziranja z Evernote, ki je v vodilna aplikacija in storitev za beleženje zapiskov v svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki