marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

HTC desire 816 in 610 bosta v Sloveniji na voljo v maju


03.04.2014
Objavil: Dare Gliha

HTC je v Barceloni na Mobile World Congressu 2014 predstavil telefona HTC Desire 816 in HTC Desire 610. Telefona bosta v maju na voljo tudi v Sloveniji.

HTC Desire 816 ima vse elemente in zasnove mednarodno priznane družine HTC One, vključno z živahnimi barvami in kakovostnimi materiali, ki dajejo HTC Desire še poseben pečat. Glede na osredotočenost podjetja HTC na izjemen dizajn, tako na zunaj kot navznoter, ima HTC Desire 816 napreden nabor funkcij, zaradi česar je glede na ceno eden izmed najboljših pametnih telefonov, ki jih je HTC doslej lansiral na trg. »HTC Desire 816 napoveduje začetek razburljivega obdobja srednjega razreda pametnih telefonov,« je povedal Peter Chou, izvršni direktor v HTC in dodal: »Na pogled neprimerljivo lep s tehnologijo in programsko opremo, ki se ujema, HTC Desire 816 povzema vse, kar ljudje pričakujejo od cenejših pametnih telefonov. Telefon prinaša pristno izbiro v tej kategoriji in zagotavlja osupljiv dizajn in visoko zmogljivost za neverjetno vrednost.«

Prva izdaja prenovljene družine HTC Desire se ponaša z dvojnimi sprednjimi zvočniki in funkcijo HTC BoomSound, ki omogoča izjemen zvok, medtem ko funkcija BlinkFeedTM zagotavlja, da je uporabnik na tekočem z vsemi novicami in posodobitvami na družabnih omrežjih. Zaslon telefona HTC Desire 816 je 5,5-inčnim, poleg tega je idealen za ljubitelje fotografije, saj ima dva zmogljiva fotoaparata. Fotoaparat na zadnji strani telefona z zmogljivostjo 13 MP vključuje tudi funkcijo HTC ZoeTM in posname avtomatske video poudarke. Sprednji fotoaparat z zmogljivostjo 5 MP pa je popoln pripomoček za posnetke »selfiejev« in slikanje pokrajine v odlični kvaliteti.

HTC Desire 816 se napaja s »quad-core«, 1.6 GHz procesorjem in ponuja 4G LTE povezavo, ki nudi uporabniku vrhunsko hitrost in moč ter je v celoti opremljen s zahtevami tudi najbolj aktivnega posameznika. Telefon omogoča hitro brskanje po spletu, igranje iger ter preprosto možnost preklapljanja med številnimi aplikacijami.

HTC DESIRE 610 bo opremljen s številnimi funkcijami, ki bodo uporabnikom omogočile neverjetne mobilno avdio in vizualne izkušnje z 4.7-inčni zaslonom, HTC BlinkFeed in z odličnim zvokom, HTC BoomSound. »Uporabnik bo imel na voljo široko paleto funkcij v enakem cenovnem razredu ne glede na kvaliteto,« je povedal Philip Blair, predsednik HTC EMEA. »HTC Desire 610 ponuja izjemno kombinacijo zmogljivosti in zabave po dostopni ceni, ki omogoča vsakomur, da doživi izjemno izkušnjo s pametnim telefonom.«

HTC Desire 610 se napaja s »quad-core« procesorjem in 4G LTE povezavo, ki skrbi, da je uporabnik na svojem HTC BlinkFeed domačem zaslonu na tekočem pri iskanju novic, gledanju videoposnetkov ali brskanju po internetu. Vsestranska multimedijska izkušnja vsebuje tudi napredne fotografske zmogljivosti in avtomatske video poudarke, ki bo omogočala uporabnikom, da bodo lahko delili svoje fotografije in videoposnetke v neverjetni kakovosti.

Razpoložljivost
HTC Desire 816 in 610 bosta v Sloveniji na voljo predvidoma v maju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki