marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

HTC Desire 310 se pričakuje v Sloveniji v aprilu


17.03.2014
Objavil: Dare Gliha

HTC je pred časom predstavil nov HTC Desire 310. Telefon omogoča brezhibno večopravilnost, nemoteno brskanje in enostavno ustvarjanje video posnetkov. HTC Desire 310 je zadnji najnovejši dodatek k družini telefonov HTC Desire. Telefon združuje prefinjen dizajn s 4-jedrnim procesorjem, funkcijo HTC BlinkFeed in video Highlights. Namenjen je vsem tistim, ki želijo cenovno ugoden mobilni telefon brez kompromisov glede zmogljivosti.

»Danes si vsakdo želi pametni telefon, ki ustreza njegovim uporabniškim zahtevam, ne glede na to, ali je telefon paradni konj na trgu, ali začetni model,« je povedal Peter Chou, glavni izvršni direktor v HTC in dodal: »Zadnja verzija telefona družine HTC Desire združuje izjemno hitre funkcije obdelave in premium funkcije po nižji ceni ter ponuja uporabniku najboljšo izkušnjo v tej kategoriji.«

Napredno delovanje zagotovljeno
HTC Desire 310 se ponaša s 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,3 GHz in lahko izpolni še tako zahtevne izziv uporabnikov. Zmogljiv telefon omogoča hitro brskanje po spletu, lepe gladke grafike pri gledanju video posnetkov ali igranju iger ter preprosto možnost preklapljanja med številnimi aplikacijami.

HTC BlinkFeed: Prinese vaše najljubše vsebine direktno na vaš domači zaslon
HTC slovi po HTC BlinkFeed domačem zaslonu, ki je bil najprej predstavljen samo na HTC One telefonu. Sedaj bo to funkcijo omogočal tudi Desire 310. Novi imetniki telefona se bodo tako pridružili milijonom HTC-jevim uporabnikom, ki si lahko sami prilagajajo informacije, ki jih zanimajo. Funkcija BlinkFeed uporabniku na domačem zaslonu omogoča, da si prilagodi prikazovanje najnovejših novic in posodobitev na družabnih omrežjih. Zaslon mobilnega telefona Desire 310 je 4,5-palčni in vsakokrat, ko uporabnik pogleda na telefon, mu ta omogoča prikazovanje obvestil glede posodobitev novic in družabnih omrežij, vključno s Twitterjem in Facebookom v dobri resoluciji in bogatih barvah.

Z branjem brez povezave je sedaj mogoče, da uporabnik vidi članke iz svojega osebnega seznama novic, sestavljenega iz več kot 20.000 člankov na dan iz različnih svetovnih medijskih hiš. Funkcija je idealna za vse, ki imajo omejen prenos podatkov. Uporabnik lahko takrat, ko ima internetno povezavo, enostavno doda na svoj seznam želja do 120 člankov, ki jih lahko prebere kasneje brez internetne povezave.

Video Highlights: Tvoje življenje v gibanju
HTC Desire 310 omogoča, da so vaše slike in video posnetki videti profesionalno, saj prikaže posnetke vaših najboljših trenutkov. Izberite fotografije posnete s HTC Desire 310 fotoaparatom 5MP, jih postavite v želeno zaporedje in izberite svoje najljubše skladbe in učinke za ustvarjanje posnetkov, ki jih lahko delite s prijatelji na družabnih omrežjih .

Razpoložljivost
HTC Desire 310 bo v Sloveniji na voljo predvidoma v aprilu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki