marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

HP predstavil spletno stran IPAQ Choice

Deli z ostalimi

31.12.2008
Objavil: Dare Gliha

HP je pred kratkim predstavil spletno stran za prenos novih aplikacij. Uporabniki mobilnih telefonov HP iPAQ lahko izbirajo med več kot 250 naslovi programske opreme in si štiri brezplačno prenesejo iz njihove spletne strani.

HP nudi programsko opremo za igre, zabavo, delo in potovanje. Z naborom dostopnih možnosti in dodatkov lahko uporabniki razširijo zmožnosti mobilnega telefona HP iPAQ na način, kot ga želijo uporabljati.

Del spletne strani je posvečen pametnim mobilnim telefonom in vsebuje zvonjenja, programsko opremo in koristna orodja, izdelana za telefon HP iPAQ Voice Messenger. Vsebuje pa tudi del, ki vsebuje zemljevide, storitve temelječe na lokaciji, storitev hitre kamere in dodatke za uporabo v avtomobilu.

Spletna stran iPAQ Choice omogoča uporabnikom prijavo in prenos programske opreme po zraku in pregled zadnje programske opreme. Prek spletne strani lahko uporabniki pridobijo najnovejše informacije o mobilnih telefonih HP iPAQ tudi na poti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki