marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

HP predstavil spletno stran IPAQ Choice

Deli z ostalimi

31.12.2008
Objavil: Dare Gliha

HP je pred kratkim predstavil spletno stran za prenos novih aplikacij. Uporabniki mobilnih telefonov HP iPAQ lahko izbirajo med več kot 250 naslovi programske opreme in si štiri brezplačno prenesejo iz njihove spletne strani.

HP nudi programsko opremo za igre, zabavo, delo in potovanje. Z naborom dostopnih možnosti in dodatkov lahko uporabniki razširijo zmožnosti mobilnega telefona HP iPAQ na način, kot ga želijo uporabljati.

Del spletne strani je posvečen pametnim mobilnim telefonom in vsebuje zvonjenja, programsko opremo in koristna orodja, izdelana za telefon HP iPAQ Voice Messenger. Vsebuje pa tudi del, ki vsebuje zemljevide, storitve temelječe na lokaciji, storitev hitre kamere in dodatke za uporabo v avtomobilu.

Spletna stran iPAQ Choice omogoča uporabnikom prijavo in prenos programske opreme po zraku in pregled zadnje programske opreme. Prek spletne strani lahko uporabniki pridobijo najnovejše informacije o mobilnih telefonih HP iPAQ tudi na poti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki