marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOnePlus 6 podira rekorde prodaje
15.06.2018

Pri OnePlus so razkrili, da so v manj kot enem mesecu uspeli prodati več kot milijon enot svojega najnovejšega pametnega telefona OnePlus 6. Natančneje, podjetje je to številko doseglo v 22-ih dneh.

slikaGoogle Street View avtomobil znova na slovenskih cestah
13.06.2018

To poletje bo Google Street View avtomobil znova obiskal Slovenijo s ciljem posodobitve lokalnih podatkov na zemljevidih Google Maps. Google tokrat želi, da Street View avtomobil pridobi posodobljene informacije o cestnih povezavah med mesti.

slikaApple zmanjšal naročilo za iPhone
11.06.2018

Apple je svojim dobaviteljem poslal zahtevo za zmanjšano proizvodnjo mobilnikov v letošnjem letu in sicer za 20 %. Pri podjetju so se odločiti igrati na varno noto po tem, ko so se ušteli pri količinah najdražjega iPhona X.

slikaKitajska preiskuje Samsung, Micron in SK Hynix
08.06.2018

Kitajski regulator je odprl preiskavo proti proizvajalcem pomnilniških čipov Samsungu, Micronu in SK Hynixu. Po navedbah časnika Wall Street Journal so vsa tri podjetja potrdila preiskavo, niso pa razkrila namena obiska preiskovalcev.

slikaApple predstavil iOS 12
06.06.2018

Apple je na letni konferenci WWDC predstavil novo generacijo operacijskega Sistema iOS 12. Nadgradnja bo na voljo jeseni, namestitev pa bo možna na vseh napravah, ki podpirajo že trenutno različico, torej tudi iPhone 5s.

slikaKupci Huaweija P20 in P20 Pro dobijo tudi premium servisni paket
04.06.2018

Konec marca je Huawei predstavil Huawei P20 in P20 Pro. Poleg dobrega fotoaparata pa se ta dva modela ponašata tudi s premium servisnim paketom, ki je na voljo povsem brezplačno vsem kupcem. V primeru poškodovanega zaslona ga bo Huawei zamenjal brez vprašanj ali dodatnih stroškov v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

članki

Odklep mobilne naprave s prepoznavo obraza za Honor 9 Lite že na voljo

Deli z ostalimi

21.05.2018
Objavil: Thomas Bergant

Honor 9 Lite je s posodobitvijo programske opreme dobil funkcijo za odklepanje naprave s prepoznavo obraza. Na podlagi najnovejših algoritmov AI za prepoznavanja obrazov lahko funkcijo odklepanja naprave uporabite za takojšen odklep pametnega telefona s skeniranjem prepoznanega obrazca uporabnika.

HONOR za odklepanje obrazov
Z novo funkcijo lahko pametni telefon Honor vedno odklenete, kadar ga potrebujete, tudi če imate umazane ali mokre prste. Edini pogoj je, da morajo biti vaše oči odprte (da bi se izognili situaciji, ko nekdo uporablja fotografijo ali odklene telefon, medtem ko njegov lastnik spi). Zdaj lahko izberete, da so vsebine obvestil na zaklenjenem zaslonu skrite - prikazale se bodo le, če bo vaš obraz prepoznan. "Honor Face Unlock" zabeleži več kot 1.000 podatkovnih točk na obrazu uporabnika, zato je zaščiten pred goljufi.

"Do sedaj je bil "Face ID" prepoznan kot draga funkcija pametnih telefonov. Odslej je na voljo vsem, s pomočjo Honorjevega odklepa naprave s pomočjo kamere. Blagovna znamka Honor je bila ustvarjena za zadovoljitev potreb digitalne generacije. Eden od ključnih ciljev blagovne znamke je ponuditi vrhunsko uporabniško izkušnjo po dostopni ceni in nenehnem prizadevanju za nadaljnji razvoj", je dejal Kim Jin, vodja Honorja za CEE & NORDIC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki