marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGoogle ukinja podporo 32 bitnim aplikacijam
18.01.2019

Google od 1. avgusta letos ne bo več podpisoval novih 32 bitnih aplikacij. Uporabniki bodo starejše različice lahko še vedno prenašali in nameščali na svoje naprave – vsaj še nekaj časa. Ali bodo razvijalci aplikacije priredili za 64 bitno platformo je seveda odvisno le od njih.

slikaDružba Sony Europe imenovala novega predsednika
16.01.2019

Sedanji predsednik družbe Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, se bo vrnil v Tokio in 1. aprila 2019 prevzel funkcijo izvršnega direktorja in predsednika podjetja Sony Marketing Inc. G. Hideyuki Furumi, trenutni namestnik predsednika in vodja prodajnega marketinga pri podjetju Sony Mobile Communications Inc., bo nasledil g. Kumekawo na položaju predsednika družbe Sony Europe.

slikaSamsung na CES 2019 predstavil prihodnost povezanega življenja
14.01.2019

Samsung je predstavil vizijo, kako bodo naložbe podjetja v tehnologije AI, IoT ter 5G služili kot gradnik vizije povezanega življenja. Podjetje je hkrati predstavilo svoje prihajajoče platforme robotike, ki jih poganja umetna inteligenca in jih je mogoče uporabiti za upravljanje vsakodnevnih dejavnosti, kot je pomoč starejši populaciji pri samostojnem upravljanju svojega zdravja.

slikaPojavile so se domnevne slike novega iPhona
11.01.2019

Čeprav je do predstavitve novega iPhona še praktično celo leto, so se na spletu že pojavile prve domnevne slike novega mobilnika. Slike bi verjetno spregledali, če nebi prišle iz dokaj zanesljivega vira in sicer jih je na Twitterju objavil @Oneleaks, dodatno pa jih je podprl IceUniverse.

slikaRichard Yu v odprtem pismu napovedal Huaweijeve prioritete
09.01.2019

Huawei je bil v preteklem letu večkrat omenjen tako iz pozitivne, kot tudi negativne strani. Medtem ko so na segmentu pametnih mobilnikov dodobra prevetrili in zavzeli trg, pa so imeli na mrežnem kar nekaj težav.

slikaNagrajenci izbora "Mobilnik leta 2018"
07.01.2019

Na našem portalu ste lahko od 27. novembra do 30. decembra 2018 glasovali za mobilnik leta 2018 po izboru obiskovalcev mobile.si. Sedaj pa si preberite še, kdo so dobitniki nagrad.

članki

Odklep mobilne naprave s prepoznavo obraza za Honor 9 Lite že na voljo

Deli z ostalimi

21.05.2018
Objavil: Thomas Bergant

Honor 9 Lite je s posodobitvijo programske opreme dobil funkcijo za odklepanje naprave s prepoznavo obraza. Na podlagi najnovejših algoritmov AI za prepoznavanja obrazov lahko funkcijo odklepanja naprave uporabite za takojšen odklep pametnega telefona s skeniranjem prepoznanega obrazca uporabnika.

HONOR za odklepanje obrazov
Z novo funkcijo lahko pametni telefon Honor vedno odklenete, kadar ga potrebujete, tudi če imate umazane ali mokre prste. Edini pogoj je, da morajo biti vaše oči odprte (da bi se izognili situaciji, ko nekdo uporablja fotografijo ali odklene telefon, medtem ko njegov lastnik spi). Zdaj lahko izberete, da so vsebine obvestil na zaklenjenem zaslonu skrite - prikazale se bodo le, če bo vaš obraz prepoznan. "Honor Face Unlock" zabeleži več kot 1.000 podatkovnih točk na obrazu uporabnika, zato je zaščiten pred goljufi.

"Do sedaj je bil "Face ID" prepoznan kot draga funkcija pametnih telefonov. Odslej je na voljo vsem, s pomočjo Honorjevega odklepa naprave s pomočjo kamere. Blagovna znamka Honor je bila ustvarjena za zadovoljitev potreb digitalne generacije. Eden od ključnih ciljev blagovne znamke je ponuditi vrhunsko uporabniško izkušnjo po dostopni ceni in nenehnem prizadevanju za nadaljnji razvoj", je dejal Kim Jin, vodja Honorja za CEE & NORDIC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki