marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple Pay od danes na voljo tudi v Sloveniji
26.06.2019

Mastercard v sodelovanju s partnerji N26, Revolut, Monese, Banca Transilvania, Boon, Edenred, J&T, mBank, Slovenská sporiteľňa in Unicredit Bank svojim strankam z današnjim dnem omogoča uporabo storitve Apple Pay za enostavna, varna in zasebna mobilna plačila. Kupci lahko z Apple Pay svoj iPhone, Apple Watch, iPad in iMac uporabljajo za hitra in priročna plačila.

slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

članki

Odklep mobilne naprave s prepoznavo obraza za Honor 9 Lite že na voljo

Deli z ostalimi

21.05.2018
Objavil: Thomas Bergant

Honor 9 Lite je s posodobitvijo programske opreme dobil funkcijo za odklepanje naprave s prepoznavo obraza. Na podlagi najnovejših algoritmov AI za prepoznavanja obrazov lahko funkcijo odklepanja naprave uporabite za takojšen odklep pametnega telefona s skeniranjem prepoznanega obrazca uporabnika.

HONOR za odklepanje obrazov
Z novo funkcijo lahko pametni telefon Honor vedno odklenete, kadar ga potrebujete, tudi če imate umazane ali mokre prste. Edini pogoj je, da morajo biti vaše oči odprte (da bi se izognili situaciji, ko nekdo uporablja fotografijo ali odklene telefon, medtem ko njegov lastnik spi). Zdaj lahko izberete, da so vsebine obvestil na zaklenjenem zaslonu skrite - prikazale se bodo le, če bo vaš obraz prepoznan. "Honor Face Unlock" zabeleži več kot 1.000 podatkovnih točk na obrazu uporabnika, zato je zaščiten pred goljufi.

"Do sedaj je bil "Face ID" prepoznan kot draga funkcija pametnih telefonov. Odslej je na voljo vsem, s pomočjo Honorjevega odklepa naprave s pomočjo kamere. Blagovna znamka Honor je bila ustvarjena za zadovoljitev potreb digitalne generacije. Eden od ključnih ciljev blagovne znamke je ponuditi vrhunsko uporabniško izkušnjo po dostopni ceni in nenehnem prizadevanju za nadaljnji razvoj", je dejal Kim Jin, vodja Honorja za CEE & NORDIC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki