marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Mobilniki lahko drastično spremenijo navigacijski trg

Deli z ostalimi

13.06.2007
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operaterji imajo sedaj enkratno priložnost trženja navigacijskih aplikacij, ki so ravno tako dobre, če ne boljše od klasičnih navigacijskih naprav PND (personal navigation device). Navigacija na mobilniku bi lahko povzročila veliko sprememb na navigacijskem trgu, na katerem sedaj dominirajo dokaj drage samostojne naprave.

"Za razliko od mp3 predvajalnikov ter digitalnih kamer so mobilniki z navigacijo edina cenejša alternativa klasičnim navigacijskim napravam na tem rastočem trgu," je povedal David Chamberlain, analitik pri podjetju In-Stat. "Vrednost mobilne navigacijske aplikacije je zelo velika, v primerjavi z PND, v nekaterih pogledih pa je funkcionalnost celo večja," je še dodal.

Zadnja In-Statova raziskava je pokazala sledeče:

 • mobilni operaterji, katerih storitve temeljijo na CDMA tehnologiji imajo prednost pred ostalimi operaterji, predvsem zaradi A-GPS tehnologije
 • navigacijske aplikacije imajo moč prepričati uporabnike, da menjajo operaterja
 • število uporabnikov mobilne navigacije bi do leta 2012 lahko preraslo številko 42 milijonov uporabnikov.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki