marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Mir pred mobilniki na križarjenju ne obstaja več

Deli z ostalimi

27.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Pri pomorskem operaterju SeaMobile so podpisali dogovor s Silversea Cruises za uporabo mobilnih telefonov tudi med križarjenjem. Prva ladja družbe Silversea z mobilnimi storitvami operaterja SeaMobile bo imenovana Silver Whisper.

Potniki in osebje na ladji bo lahko uporabljalo svoje mobilnike in dlančnike na morju enako kot jih na kopnem. Stroški za klicne in podatkovne storitve na morju se bodo preprosto obračunali na uporabnikovem računu.

Lastna tehnologija SeaMobile temelji na programski rešitvi z uporabo internetnega protokola (IP). To praktično omogoča vsakemu na krovu oz. na katerikoli ladji sredi morja uporabo glasovnih in podatkovnih storitev preko svojega lastnega mobilnika ali dlančnika na enak način, kot na kopnem. SeaMobile omrežje pa deluje tudi z vsemi satelitskimi ponudniki, vključno s ponudniki, ki oskrbujejo obmorsko industrijo. Svetovni t.i. "roaming" dogovor, ki ga je vpeljal SeaMobile, ponuja transparentno povezljivost za storitve omrežja.

Luksuzna ladja Silver Whisper ponuja signal po celem krovu in ima lahko tudi izbrana t.i. tiha področja ("quiet zone").

"Personalizacija storitev, prilagodljivost in priročnost so vsi pomembni elementi ultra-luksuzne izkušnje, ki jo lahko ponudimo našim gostom," je dejal direktor Silversea Albert Peter. "SeaMobile smo izbrali predvsem zaradi njihove sposobnosti, da gostom ponudijo odlične storitve omrežja, saj jim s tem omogočimo uporabo mobilnega telefona za kontakt z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji, ne samo na kopnem, ampak tudi na morju." Predsednik William D. Marks pa je dodal, da so dogovor podpisali z velikim navdušenjem, saj je križarjenje hitro rastoča industrija, kjer izboljšana povezava postaja ključna odločitev med tistimi potrošniki, ki so se odločili za tak dopust, da jim je omogočena uproaba mobilnikov in dlančnikov."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki