marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

GPS na obesku za ključe

Deli z ostalimi

11.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Mini GPS družbe Freedom je majhen sprejemni modul, ki ga lahko uporabite kot obesek za ključe, tako da ga imate lahko pri sebi, kjerkoli ste. Z vašo mobilno napravo se poveže preko bluetootha. Ideja je toliko bolj zanimiva, saj se vam ne bo več zgodilo, da bi GPS sprejemnik pozabili vzeti s seboj, saj je le-ta obesek, ki ga imate lahko na ključih avtomobila.

Kompakten Mini GPS družbe Freedom je namenjen predvsem uporabnikom pametnih telefonov in dlančnikov, ki nimajo GPS sprejemnika integriranega v napravi. Mini GPS uporablja zadnji SiRF Star III GPS nabor čipov, ki ga najdemo v veliko večjih GPS sprejemnikih. Deloval bo z vsemi programi za navigacijo. Tehta 30 g in meri zgolj 39 × 33 × 20 mm.

V paketu poleg GPS sprejemnika dobite tudi polnilec preko USB, kakor tudi preko napajalnika v avtomobilu, z enim polnjenjem pa bo zdržal 10 ur uporabe. Na voljo bo od sredine junija, cena v Angliji pa naj bi znašala 69,99 funtov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki