marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Govorice o HTC One "Google edition" kar ne ponehajo

Deli z ostalimi

27.05.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Od kar so pri Googlu na njihovi I/O konferenci dali na ogled Samsungov Galaxy S4 z nedotaknjenim Androidom, se je začelo pojavljati vse več govoric tudi o podobni različici s HTC One.

Sicer so HTC-jevi vodilni že večkrat zanikali načrte Googlove edicije zastavonoše One, a to ni ustavilo vse več govoric o ravno nasprotnem.

Zadnja govorica o Googlovi ediciji prihaja ravno od ena in istega človeka, ki je napovedal "vanilijev" Galaxy S4. Različica brez uporabniškega vmesnika Sense naj bi bila objavljena v roku dveh tednov.

Po besedah Russla Hollyja bo One Google edition od začetka na voljo samo v ZDA (podobno kot S4), vendar ne zanika globalne ponudbe. V primeru dejanske objave v roku dveh tednov bi lahko bil One naprodaj že zgodaj poleti.

Vsekakor bi bila taka poteza za Tajvance malo verjetna. Jeff Gordon (ne, ni dirkač Nascarja), predstavnik HTC za globalne komunikacije je dejal: "Pri HTC-ju trenutno ne načrtujemo "Nexus edicije" našega One-a".

Očitno bo potrebno mirno počakati kaj se bo zgodilo v prihodnjih tednih. Bo HTC ostal zvest Sensu ali se bodo potrdile govorice?

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki