marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Palm in Google sodelujeta

Deli z ostalimi

27.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Palm bo milijonom uporabnikom dlančnika Treo omogočil prenos Googlovih map. Google Maps za mobilnike, optimizirane za pametne mobilnike Treo, so sedaj zastonj na voljo za prenos na mobilnik. Google Maps lahko uporabljamo za navigacijo, ponuja nam smeri, krajevni iskalnik, pregled prometa ...

Google Maps za mobilnike na Treo pametnih telefonih ponuja številne prednosti za življenje na poti:

- obsežen nabor informacij o prometnih razmerah v več kot 30 ameriških metropolah in delne informacije v veliko drugih mestih,
- natančne smeri vožnje vključno s presojo prometa v izogib zastojem,
- z enim dotikom prikličemo najljubše lokacije in poti,
- vgrajen iskalnik za poslovne lokacije, ocene restavracij, hotelov in čas delovanja,
- interaktivne mape za nadaljne raziskovanje, satelitski in zračni posnetki.

"Obvezani smo širjenju razmerij s ponudniki mobilnih vsebin, da bi našim strankam omogočili najnovejše mobilne tehnologije," je dejal David Diangson, direktor poslovno razvojnega sektorja pri Palmu. "Googlovo strokovno znanje pri krajevnem iskanju skupaj z dodanimi prometnimi informacijami in smermi naredijo mobilni stil življenja še lažji. Palm Treo je s svojo celotno tipkovnico, petsmerno navigacijsko tipko in zaslonom, občutljivim na dotik, oblikovan tako, da izkorišča prednosti številnih aplikacij, od zabavnih do poslovnih, ki dopolnjujejo uporabnikov vsakdan.«

Google Maps za mobilnike je optimiziran za pametne telefone Palm Treo 680, 700p, 650 in 600.

Google Maps za mobilnike je na voljo že danes in to zastonj. Če želite Google Maps naložiti na vaš Treo pametni telefon, potem enostavno pojdite na naslov www.google.com/gmm s Treo internetnim brsklanikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki