marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Google Latitude prihaja na iPhone

Deli z ostalimi

07.08.2009
Objavil: Marko Likar

Google Latitude je že lep čas na voljo na Symbian, Android in Widnows Mobile operacijskih sistemih, sedaj pa ga lahko uporabljate tudi lastniki Apple-ovega iPhone-a.

Verzija za iPhone ne bo t.i. ''native application'' temveč bo v obliki spletne aplikacije. Uporabnik obišče google.com/latitude s pomočjo svojega brskalnika in si nato naredi zaznamek v glavni meni.

Aplikacija je uporabna za deljenje svoje lokacije s prijatelji. iPhone verzija ne bo delovala v ozadju in sproti posodabljala podatke o vaši lokaciji, saj boste za delovanje potrebovali brskalnik. Vsakič ko boste želeli posodobiti podatke o vaši lokaciji oz. boste želeli uporabljati aplikacijo boste morali uporabiti prav njega.

Predstavnik Googla je dejal: ''Z Apple-om smo intenzivno sodelovali, da bi omogočili Latitude na iPhone-u na način, ki se je Apple-u zdel najprimernejši za njihove uporabnike. Po tem, ko smo razvili Latitude aplikacijo za iPhone, je Apple zahteval, da izdamo Latitude kot spletno aplikacijo, da ne bi prišlo do zmede z Google Maps aplikacijo.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki