marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Google Latitude prihaja na iPhone

Deli z ostalimi

07.08.2009
Objavil: Marko Likar

Google Latitude je že lep čas na voljo na Symbian, Android in Widnows Mobile operacijskih sistemih, sedaj pa ga lahko uporabljate tudi lastniki Apple-ovega iPhone-a.

Verzija za iPhone ne bo t.i. ''native application'' temveč bo v obliki spletne aplikacije. Uporabnik obišče google.com/latitude s pomočjo svojega brskalnika in si nato naredi zaznamek v glavni meni.

Aplikacija je uporabna za deljenje svoje lokacije s prijatelji. iPhone verzija ne bo delovala v ozadju in sproti posodabljala podatke o vaši lokaciji, saj boste za delovanje potrebovali brskalnik. Vsakič ko boste želeli posodobiti podatke o vaši lokaciji oz. boste želeli uporabljati aplikacijo boste morali uporabiti prav njega.

Predstavnik Googla je dejal: ''Z Apple-om smo intenzivno sodelovali, da bi omogočili Latitude na iPhone-u na način, ki se je Apple-u zdel najprimernejši za njihove uporabnike. Po tem, ko smo razvili Latitude aplikacijo za iPhone, je Apple zahteval, da izdamo Latitude kot spletno aplikacijo, da ne bi prišlo do zmede z Google Maps aplikacijo.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki