marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Glasbena Nokia 5500 Sport

Deli z ostalimi

25.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Večina od nas medtem, ko se rekreiramo ali pa "lutamo" po ulicah, rada posluša tudi glasbo. Nokia je sedaj, kot del njihovega načrta o prevzemu trga glasbenih telefonov, dodala nokii 5500 Sport možnost predvajanja skladb.

Dodali so še 512 MB microSD pomnilniško kartico, trakova za okoli zapestja in pasu, držalo za na kolo in pa nove športne slušalke.

Najnovejši mobilnik se tako pridružuje Nokijini liniji XpressMusic in ima 2 MP kamero, ki je sedaj združljiva tudi s funkcijami Symbian S60. Mobilnik vsebuje športne aplikacije, vključno s kalkulatorjem kalorij, ki lahko deluje tudi z GPS satelistkim sprejemnikom.

5500 Sport sedaj prihaja z še izboljšanimi glasbenimi funkcijami. Mobilnik podpira formate MP3, AAC, eAAC, AMR in WMA in prebavi pomnilniške kartice do kapacitete 1 GB. Priložena je tudi programska oprema Nokia Music Manager za lažje prenašanje glasbe iz osebnega računalnika na telefon, ki se lahko obenem obnaša tudi kot USB 2.0 ključek.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki